Søg  
SØG SOMMERHUS

Frederikshavn - ferielejligheder i centrum

Frederikshavn - ferielejligheder i centrum, en god mulighed for at opleve byen på tæt hold.  Kysten og oplandet ved Frederikshavn byder på unikke landskabstyper og mange muligheder for en skøn ferie i sommerhus eller ferielejlighed.
I og omkring Frederikshavn mødes du af skøn natur, en eksotisk strand, mange gode restauranter og spændende events. Her er gode oplevelser - året rundt - meget takket være den aktive havn, med Stena Lines færger fra Norge og Sverige. Ved kysten i den nordlige del af Frederikshavn, ligger også Palmestranden. Her forvandles stranden hver sommer med palmer, boldbaner og strandbar med sydlandsk stemning! For at komme hurtigere rundt i byen findes cykler til leje ved turistbureauet.

Udvalgte sommerhuse i Frederikshavn
Sommerhuse i området ved Frederikshavn

Malerisk ligger Frederikshavn med sine røde tage mellem de grønne bakker og det blå hav. Gennem byen løber en af Danmarks længste gågader, hvor restauranter, caféer og butikker ligger side om side. I et feriehus i Frederikshavn er man tæt på byliv og seværdigheder, men har også en hyggelig base for dagsture til Skagen, med færgen til Göteborg, Oslo og Læsø, eller postbåden til den lille øgruppe Hirsholmene.

By og strande i skøn forening 

Kun 9 kilometer nord for Frederikshavn finder man Bratten Strand, et dejligt feriehusområde på østsiden af Skagen Odde. Her er badestrand så langt øjet rækker – stranden ved Bratten har Blåt Flag og med sin fine sand, blide bølger og lave vand er den ekstra børnevenlig. Der findes toiletter og en iskiosk. En lang rampe fra parkeringspladsen til stranden sørger for at børnefamilier, ældre og gangbesværede har gode adgangsforhold.

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Frederikshavn kaldes ikke uden grund 'Den lille storby'. Byen er porten til resten af Norden og et internationalt trafikknudepunkt med færgerne til Norge og Sverige. Nyd det travle havneliv, og tag på shopping på byens lange strøg. Er I historisk interesserede, så besøg Bangsbo Museum eller Bangsbo Fort Bunker Museum, hvor I bl.a. kan lære mere om den danske modstandsbevægelse under 2. Verdenskrig. Slut dagen af med en dejlig middag på en af de skønne restauranter i byen. Læs mere om hvad Frederikshavn tilbyder dig og din familie. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld