Ferie på landet

Ferie på landet med overnatning

Overnatning og oplevelser på landet i hyggelige omgivelser - det er ferie på landet hos Toppen af Danmark. Hele området omkring Skagen er en perle af naturområder, der giver jer en rigtig følelse af, at være på ferie langt ude på landet. Storbyferie kan være stressende og fuld af larm - men hvis I booker et sommerhus langt fra byen, vil I kunne mærke den naturlige ro strømme ind over jer, og give jer den afslappende ferie, I måske har drømt om længe. Vi har sommerhuse, der taler til den gæst, der gerne vil have udsigt til natur og nogle huse der ligger tæt på marker med dyr. Gå på opdagelse i vores store udvalg af sommerhuse, der kan opfylde drømmen om en ferie på landet tæt på Skagen. 

Ferie på landet med dyr

Det er svært at lave et løfte om, at vilde dyr er en del af jeres ferie på landet hos os, men en ting er sikkert - I kan nemt komme til at opleve dyr helt tæt på. I kan være heldige at se sæler ved Grenen, rådyr på jeres vandreture gennem naturen eller køer og heste på de omkringliggende marker. Skulle heldet ikke være med jer i den fri natur, så skal I ikke fortvivle. I Ålbæk, kun ca. 20 minutter i bil fra Skagen, finder I Farm Fun, hvor I bliver mødt af mere end 500 dyr, hvor mange af dem er til at kæle med. Der er bondegårdsdyr og vilde dyr, og alle, der er glade for dyr, vil få en oplevelse udover det sædvanlige. Hvis I er mere til dyrene fra det våde element, så skal I søge mod Hirtshals, hvor vanddyr fra havet ud for Hirtshals er repræsenteret i det kæmpe store, fascinerende Nordsøen Oceanarium. 

Ferie på landet - Her finder I udvalgte huse beliggende i landlige omgivelser. Tag væk fra byens trafik og larm, og nyd stilheden her, hvor der er højt til himmelen.

Ferie på landet
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Seværdigheder til din ferie i Nordjylland

Selvom jeres valg lander på en feriebolig på landet, så er det absolut ikke ensbetydende med, at der ikke kan ske noget på ferien. Det gode ved Nordjylland og især helt oppe på toppen af Danmark er den unikke natur, der byder på fantastiske oplevelser for både store og små. Råbjerg mile, Grenen, strandene, skovene og så meget mere står klar til at forkæle jeres sanser og give jer minder med hjem i kufferten, som I ikke kommer til at glemme lige foreløbig. Hvis I alligevel drømmer om at komme ind til en by med lidt liv og kultur, så er Skagen aldrig ret langt væk, når I holder ferie hos os. I Skagen finder I lækre spisesteder, butikker og ikke mindst museer i verdensklasse. Skagens Museer er et must, når I besøger Skagen, og her vil I mærke historiens vingesus og blive blæst bagover af Skagensmalernes greb om lyset og stemningen, der er kendetegnet for det nordlige Danmark - og især Skagen og området omkring.

Ferie med børn

Ferie på landet er det perfekte pusterum i en travl hverdag, og det er skønt at slippe børnene løs på mange kvadratmeter og se dem udforske naturen omkring dem. I er tæt på vandet og dermed også timevis af sjov og afslapning uanset om vejrudsigten melder sol og blå himmel, eller en klassisk Vesterhavs-storm. Hvis I befinder jer i Skagen, så kan I både besøge de søde bamser på Bamsemuseet eller på den store legeplads, der ligger midt i byen. Når I kommer tilbage til jeres feriehus efter en lang og god dag fuld af oplevelser, er der tid til hyggelige stunder og leg på terrassen. En ferie på Toppen af Danmark er en ferie for børnene