Bratten strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Masser af plads og natur ved Bratten Strand

Vores feriehuse i Bratten Strand ligger tæt på stranden i skøn og fredfyldt natur. Bratten strand - et sommerhusområde med masser af plads og perfekt til badning, afslapning og traveture i det smukke område. Hvis det bliver for afslappet, og man trænger til lidt byliv, så er det ikke langt til Strandby, Frederikshavn og Skagen. Et dejligt feriehusområde på østsiden af Skagen Odde. Her er badestrand så langt øjet rækker – stranden ved Bratten har Blåt Flag og med sin fine sand, blide bølger og lave vand er den ekstra børnevenlig. Der findes toiletter og en iskiosk. En lang rampe fra parkeringspladsen til stranden sørger for at børnefamilier, ældre og gangbesværede har gode adgangsforhold.

Sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Perfekte for en skøn dag på gåben i fri natur

Et sommerhus ved Bratten Strand er en god base for vandreture og cykeludflugter. På vej op mod Skagen ligger Bunken Klitplantage og Råbjerg Mile – begge perfekte for en skøn dag på gåben i fri natur. I Bunken Klitplantage findes mulighed til fiskeri i to af plantagens mange søer. En dag i fascinerende Råbjerg Mile, Europas nordligste vandresandmile, er næsten som at gå på ørkenvandring. Udsigten er fantastisk, når man står længst oppe på milen med panorama over Toppen af Danmark og med Skagen i horisonten. Cykelentusiaster har fantastiske cykelruter, som passerer mange attraktioner og seværdigheder på Toppen af Danmark, f.eks. er der 30 kilometer god cykelrute gennem spændende natur fra Bratten til Skagen. For lystfiskere findes der, foruden søerne i Bunken Klitplantage, mange muligheder til fiskeri fra kysten og i flere Put & Take søer. I Elling Å eller Bangsbo Å kan man fange bækørred, havørred og ål.

Golfspillere har flere baner at vælge mellem. Tættest på Bratten Strand ligger Frederikshavn Golfklub (7 km). Inden for 1 times kørsel findes yderligere 5 golfbaner: Sæby Golfklub, Sindal Golfklub, Hjørring Golfklub, Hirtshals Golfklub og Golfklubben Hvide Klit (Danmarks nordligste golfbane, smukt anlagt i åben klitplantage).

Børnefamilier har masser af aktiviteter og seværdigheder at vælge mellem. Under et besøg i Eagleworld, også kaldet Ørnereservatet, oplever man ørne og andre rovfugle i fri natur - kun 20 kilometer nordvest for Bratten Strand. I Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man opleve Nordsøens dyreliv på tæt hold i Nordeuropas største akvarium. Lidt længere op på østkysten ligger familieparken Farm Fun, en hyggelig dyrepark med legeland hvor man kan møde alle gårdens dyr samt kænguruer, emuer, hængebugsvin, påfugle og mange andre dyr. Børnene vil elske en dag i Fårup Sommerland, den store forlystelsespark ved Blokhus på vestkysten.