Skagen By

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Bo i sommerhus ved Skagen by

Skagen er med sin unikke placering, som den nordligste by i Danmark og med den særlige sydlandske sommerstemning, et af Danmarks mest populære feriesteder. Skagen har i århundreder tiltrukket gæster fra nær og fjern, og er et fuldendt miks af natur, kultur og seværdigheder som danner et glimrende udgangspunkt for en skøn ferie. Stemningen og sommerlivet, de gulkalkede huse med røde teglsten på tagene og hvidmalede blondekanter gør Skagen kendt, ikke bare i Danmark, men også ud over landets grænser. Vi har mange sommerhuse og ferielejligheder til leje i Skagen.

Ferie i Skagen
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

De idylliske gule huse med røde tagsten og hvide blonder.

Byen har en unik charme med de idylliske, gule huse, det levende havnemiljø med de karakteristiske røde pakhuse samt hyggelige gader. I sommerperioden fyldes gaderne med liv og god feriestemning.
Feriegæster cykler tidligt om morgenen fra ferieboligen til stranden, iført morgenkåber, for at få den obligatoriske forfriskende morgendukkert, inden de cykler hen forbi bageren efter morgenbrød på tilbagevejen. Byens spisesteder, caféer og badehoteller, hvis menukort bugner af de lækreste lokale fiskespecialiteter, er kendte vidt og bredt for deres friske råvarer og gode service. Den herlige sommeratmosfære, der er i hele byen, gør bare måltidet endnu bedre.

Vil I gerne prøve en lidt anderledes ferieform, kan I vælge at prøve at bo i vores nye campinghytter ved Skagen. De ligger i naturskønne omgivelser og ikke langt fra Skagen by.