Sommerhus med pool

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie med pool i Skagen

Vil du også tilbringe din næste ferie i skønne omgivelser? Eller ønsker du at være på forkant med din ferie og kunne se frem til et ophold i et skønt feriehus?

Lej et sommerhus med pool lige her.

Her på siden kan du surfe igennem et stort udvalg af lækre feriehuse med tilhørende privat pool. Det er ægte luksus, som alle fortjener på en ferie.

Med egen pool er der lagt i kakkelovnen til ren forkælelse, afslapning og timevis af sjov og spas i poolen – alt sammen gode oplevelser, som hører til på en dejlig ferie. Og så kan du nyde godt af, at du er den eneste, der sætter dagsordenen for brugen af poolen.

Gå på opdagelse i de mange forskellige feriehuse. Her kan du vælge mellem et hav af feriehuse, der varierer i både størrelse og prisklasse. Så kan du altid finde et feriehus, som matcher dine behov og forventninger.

Find det sommerhus, hvor dine bedste ferieminder skal skabes, og book dit ophold allerede i dag.

 

Find dit perfekte sommerhus til drømmeferien

Du kan booke et sommerhus med pool i flere forskellige områder. Indskrænk din søgning ved at udvælge dit foretrukne område, når du leder efter sommerhus. Så kan du tilbringe drømmeferien i præcis de omgivelser, du ønsker.

Hvor mange skal med på ferien?

Når du søger, kan du også vælge udelukkende at få vist de sommerhuse, som størrelsesmæssigt passer til dit behov. Vi tilbyder både store og rummelige sommerhuse med plads til hele familien eller vennerne og mindre og mere beskedne huse til en intim ferie som par eller en tiltrængt alenestund.

 

En pool redder enhver ferie – selv på regnfulde dage

Det danske vejr er utilregneligt og lunefuldt. Og vejret kan tage fusen på selv den skarpeste planlægger. Dårligt vejr kan bogstavelig talt ramme som et lyn fra en klar himmel – og regn og kraftigt blæsevejr kan hurtigt sætte en dæmper på lysten til at bevæge sig uden for.

Skulle uheldet være ude, og vejrguderne ikke er med dig på din ferie, er et feriehus med pool redningen. Så kan det ligefrem være hyggeligt at blive buret inde i sommerhuset og tage et dyp i din egen private pool frem for bølgen blå på stranden.

 

Mange timers vandsjov

Ved poolen kan du få masser af timer til at gå med vandpjaskeri, leg og aktiviteter i vandet for hele familien og vennerne.

Så kan du stadig få dyppet dig og brugt badedragten eller badebukserne på din ferie. Og på den måde kan du få tilbragt stribevis af timer i vandet, selvom det ikke er strandvejr.

Et feriehus med pool sørger for, at der aldrig er nogen, der keder sig – hverken store eller små. En pool sætter gang i festlighederne og er indbegrebet af ægte feriestemning. Og som noget helt ekstraordinært, skal du ikke dele den med andre.

Du kan te dig lige så tosset, du vil, i poolen med pjaskeri og leg. Eller du kan nyde godt af at være alene og slippe for andre, der giver den gas i vandet.

 

Et sommerhus til enhver ferie

Skal du på sommerferie? Eller måske pønser du på at booke en ferie hen mod efteråret?

Et sommerhus med pool er en god idé på alle tider af året. Det er både oplagt i sommerhalvåret, men også i løbet af de koldere måneder, hvor du stadig vil nyde godt af en badetur på din ferie.

Alle fortjener at tilbringe ferien i behagelige og smukke omgivelser, der får dig helt ned i gear. Vi sørger for at stille de bedste betingelser til rådighed med et stort udvalg af lækre sommerhuse med pool.

Book dit favorithus, og se frem til en ferie i de skønneste omgivelser.