Sommerhus med pool og wellness i Skagen eller omegn

Hos Toppen af Danmark tilbyder vi et bredt udvalg af sommerhus med både pool, spa og sauna. Fælles for dem alle er, at de er beliggende i Nordjyllands bedste ferieområder - fra Sæby i øst til Skagen i nord. 

Vores sommerhuse med pool er typisk store sommerhuse med store fællesarealer og egner sig generelt til at være mange mennesker samlet. Det er således det perfekte valg for jer, der ønsker at samle hele venneflokken eller familien på tværs af generationer.

Udover poolhuse har mange af vores sommerhuse også lækre wellness faciliteter som for eksempel spa, sauna eller vildmarksbad. En sommerhusferie her vil helt sikkert skabe de perfekte rammer for en uge fyldt med selvforkælelse, luksus og nærvær. 

Find dit perfekte sommerhus til drømmeferien

Du kan booke et sommerhus med pool og spa i flere forskellige områder i Nordjylland. Indskrænk din søgning ved at udvælge dit foretrukne område, når du leder efter sommerhus, så du kan du tilbringe drømmeferien i præcis de omgivelser, du ønsker.

Når du søger, kan du også vælge udelukkende at få vist de sommerhuse, som størrelsesmæssigt passer til jeres behov. Vi tilbyder både store og rummelige sommerhuse med plads til hele familien eller vennerne og mindre og mere beskedne huse til en intim ferie som par eller en tiltrængt alenestund.

Book sommerhus
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

En pool redder enhver ferie – selv på regnfulde dage

Det danske vejr er ofte utilregneligt og kan tage fusen på selv den skarpeste planlægger. Dårligt vejr kan bogstavelig talt ramme som et lyn fra en klar himmel – og regn og kraftigt blæsevejr kan hurtigt sætte en dæmper på lysten til at bevæge sig uden for.

Derfor tilbyder vi både sommerhus, som har indendørs og udendørs pool. Viser det danske sommervejr sig fra sin bedste side, kan I nyde en forfriskende dukkert i poolen under solens stråler. Skulle vejret ikke arte sig som ønsket er et feriehus med pool eller spa redningen. Så kan det ligefrem være hyggeligt at holde sig indendørs og tage et dyp i jeres egen private pool frem for bølgen blå på stranden.

Mange timers vandsjov og andre fede faciliteter

I et sommerhus med pool eller spa kan du let få mange timer til at gå med ren afslapning, leg og aktiviteter i vandet, hvor hele familien eller vennerne kan være med. Et feriehus med pool sørger for, at der aldrig er nogen, der keder sig – hverken store eller små. En pool sætter gang i festlighederne og er indbegrebet af ægte feriestemning. Og som noget helt ekstraordinært, skal du ikke dele den med andre.

Som en ekstra bonus har de mange af vores store huse med pool og spa også andre spændende faciliteter. Nogle huse byder på aktivitetsrum, som kan holde jer beskæftiget uanset alder, køn og interesser. Andre huse har shelter og bålplads, hvor I kan samles omkring flammerne og nyde hyggelige stunder med dem, I holder af. Store udendørs arealer, med blandt andet gyngestativ eller store terrasser, er også noget, du finder ved de fleste af vores huse. 

Sommerhuse i unikke omgivelser

Alle sommerhuse hos Toppen af Danmark ligger i nogle af Nordjyllands bedste ferieområder, så din pool eller wellness ferie kan blive kombineret med smukke og unikke naturoplevelser. Uanset hvor I booker sommerhus har I ikke langt til kysten, hvor I kan nyde Vesterhavet og dets skønne klitter og brede sandstrande.

Ferieområder tilbyder noget for enhver smag. Ønsker I byferie, skal I lede efter sommerhuse i Skagen eller idylliske Gl. Skagen. Drømmer I mere om en ferie, hvor I har naturen lige uden for døren, kan I undersøge områder som Bratten Strand, Ålbæk eller Lyngså. Læs meget mere om alle ferieområderne her.