Jul & nytår hos Toppen af Danmark

Slip stressen - hold jul i et sommerhus

Et sommerhus skaber perfekte rammer for en god og hyggelig jule- eller nytårsaften sammen med familien. Hold Jul & Nytår hos Toppen af Danmark. Her finder I et bredt udvalg af dejlige sommerhuse i Nordjylland placeret i nogle af de mest attraktive ferieområder.

Jul i sommerhus
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nærvær og hygge i julen


Ønsker I at slippe for julens stress og jag og i stedet sætte fokus på nærværet og hyggen? Så er et sommerhus det oplagte valg for jeres juleferie i år! I et sommerhus i nogle af Nordjyllands skønneste ferieområder som Frederikshavn, Sæby og Skagen finder I de perfekte rammer for hyggeligt samvær med familien. Her er der gode muligheder for at komme ud og nyde det friske vintervejr med en god, lang gåtur på stranden, give hunden en fortjent løbetur i sandet eller hoppe på cyklerne og nyde en god cykeltur inden julemaden. Når I er blevet godt blæst igennem af Danmarks nordligste vind, kan I vende tilbage til sommerhuset og varme jer på en kop varm kakao eller kaffe foran pejsen, mens I mærker hvordan trætheden finder vej til jer på en helt fantastisk måde.

Når Juleaften står for døren, og det er tid til at finde anden frem og lægge gaverne under træet, så kan I gøre det i fred og ro. I skal ikke nå noget med en jul i sommerhus, og hvis børnene trænger til at brænde krudt af, så kan I medbringe drager til stranden, eller I kan tage i skoven og finde grene og gran til smukke dekorationer. Det er kun fantasien og aktivitetsniveauet, der sætter grænserne for, hvad I kan bruge juleaften på i den nordlige Danmark. 

Aktiviteter i juledageneJuleaften er veloverstået, og I har stadig dage tilbage på jeres skønne sommerhusferie. I kan derfor begynde at tænke på, hvad I kan opleve i og omkring Skagen. Det er svært at sige Skagen uden også at tænke på Skagensmalerne og deres utrolige måde at fange det særlige lys i de nordlige egne på. Skagens Museum er som at træde tilbage i tiden og omgive sig med historien fortalt igennem lærreder af kunstnere som Anne Ancher, P.S. Krøyer og Laurits Tuxen. I kan også gå på opdagelse i de mange butikker i gågaden eller tage en tur til det nordligste punkt; Grenen

Nytår i sommerhus
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Når året går på hæld

Nytår er en tid, hvor vi ser tilbage på året der er gået, og frem mod det nye år vi går i møde. Hos Toppen af Danmark har vi mange sommerhuse, hvor du kan tilbringe nytåret sammen med familie og venner i afslappede omgivelser. Nytåret kan være forbundet med stres og stor forventning til aftenen, men ved at trække stikket og tage til skønne Skagen, kan du nyde roen og bruge tid på lækker mad og gode samtaler med dine nærmeste. Når I vågner op på årets første dag, kan I bevæge jer ud i naturen og blive godt blæst igennem og få lys i øjnene - hvilken bedre måde at starte det nye år på?

Se nærmere på restauranter og butikker i Skagen, hvor I kan handle ind til et nytårsmåltid eller bestille take-away. 

Hvis I har hund, så kender I sikkert alt til, at fyrværkeri ikke er en god ven af det firbenede familiemedlem. Hvis I booker et hus lidt væk fra byen midt ude i den nordjyske natur, så vil jeres hund være skærmet for det værste larm, og alles aften vil blive mere rolig og behagelig. De lange ture ved vandet og i skoven vil give alle gode oplevelser og en masse frisk luft - måske finder I endda rav på en af jeres gåture. 

Læs mere om ferie med hund her!