Hulsig Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie i sommerhus i Hulsig

Få kilometer syd for Skagen ligger den lille landsby Hulsig midt i et stille og naturskønt område. Stranden ved Hulsig ligger ud til det skønne Kattegat, og her har man en bilfri og meget familievenlig strand med Blåt Flag. Stranden har få småsten og muslingeskaller, og det er trygt for legende børn. I Hulsig ligger også Hotel Skagen Strands Badeland, som er et badeland med mange aktiviteter for store og små til de dage, hvor det er for koldt til en badetur i Kattegat eller Vesterhavet

Ferie i Hulsig
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Besøg skønne Hulsig Strand

Ved Hulsig Strand – ikke langt fra Skagen – finder I en dejlig sandstrand, som ovenikøbet er meget børnevenlig. Vandet er som regel ganske roligt og ovenikøbet meget rent. Der er masser af plads at boltre sig på, og for børnene er det en oplagt mulighed til at få brændt lidt krudt af både på selve stranden og i klitterne, uden at forældrene behøver at bekymre sig. Stranden er nemlig også bilfri. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af stranden, hvor I kan parkere og gå det sidste stykke ned til stranden. Toiletfaciliteter finder man også tæt på stranden.

Er man interesseret i at fiske, så er der bestemt også gode muligheder for det på stranden.

Lej sommerhus ved Hulsig Strand

Ved Hulsig Strand, der altså som sagt ikke ligger langt fra Skagen, er der gode muligheder for at finde lige præcis det sommerhus, der passer bedst til jeres behov. Hvilket hus I vælger, bør selvfølgelig også afhænge af, hvor mange personer I er afsted. Vi har sommerhuse til både små og større grupper.

Fælles for stort set alle sommerhusene ved Hulsig er, at de er beliggende i skønne naturomgivelser, hvilket giver plads til ro, fordybelse og rendyrket afslapning. Langt fra hverdagens stress og jag. Forhåbentlig kan det hjælpe jer med at få slappet godt og grundigt af og få opladet batterierne.

Ferie ved Hulsig tæt på Skagen

I løbet af jeres ferieophold ved Hulsig Strand er det oplagt at besøge Skagen. Turen fra Hulsig til Skagen kan klares på godt og vel et kvarter i bil og knap en halv time på cykel.

Man bør altså derfor ikke snyde sig selv for at besøge byen på toppen af Danmark. Når I besøger Skagen, er der jo en endeløs række af seværdigheder, I kan vælge at besøge, og I når nok ikke det hele på en enkelt dag, men mindre kan også gøre det. Om I vælger at besøge Grenen, Den Tilsandede Kirke, Råbjerg Mile eller noget helt fjerde, er selvfølgelig op til jer. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Når I ikke at opleve alt det, I gerne vil, på én dag, er der jo som sagt ikke længere til Skagen, end at I kan tage turen fra Hulsig igen en af de andre dage i løbet af jeres ferie.

Vil man i løbet af ferien besøge Hirtshals, hvor der i den grad også er mange interessante seværdigheder at udforske, så tager det i det tilfælde ikke mere end en halv time i bil. 

Ørnereservatet i nærheden af Hulsig

Få en uforglemmelig og anderledes oplevelse i Ørnereservatet ved Bindslev i Nordjylland. I reservatet holder 100 ørne og falke til, og der er dygtige falkonerer, der sørger for at fortælle dig alt om de store fugle og giver dig en introduktion til deres fantastiske kunnen. Besøget i Ørnereservatet er, udover en fantastisk naturoplevelse, også en lærerig oplevelse, hvor både børn og voksne lærer om fuglenes natur og adfærd. Det er muligt at nyde en kop kaffe, te, varm kakao eller lidt sødt til ganen i Café Margrethe, der byder dig indenfor til en hyggestund foran pejsen, når vejret er koldt og hiver i kinderne. Reservatet ligger kun 10 km væk fra Hulsig, så det er en aktivitet i kan klemme ind mellem strandbesøg, et besøg i en af de hyggelige isboder eller en af de andre mange aktiviteter i området. 

Kanosejlads i Uggerby å

Hvis I er på udkig efter gode idéer til hyggelige aktiviteter, som hele familien kan deltage i, så er kanosejlads på Uggerby Å noget, I skal gøre sammen. Der er forskellige steder, hvor det er muligt at starte sin kanotur, og så er det helt op til jer selv, hvor langt I vil sejle. Det er værd at undersøge ruterne inden start, så I kan få en idé om, hvor lang tid hver rute ca. er beregnet til at tage. En af de mulige ruter er med start i Uggerby, hvorfra I sejler ud i vandet ved Uggerby Strand. Der kan I passende nyde en lækker medbragt aftensmad eller noget drikkelse, mens I ser solen gå ned over Vesterhavet. I Uggerby finder I en nyrenoveret kiosk med et stort udvalg af forfriskninger. Udenfor kiosken er der opsat en grill, som er til fri afbenyttelse, hvis I har medbragt kød eller grøntsager, der skal grilles. Det er en sjov og hyggelig oplevelse for hele familien, og når I først nyder solnedgangen ved vandet eller jeres eget hjemmebragte mad i kiosken ved Uggerby, så ved I, at turen har været det hele værd. 

Råbjerg mile

Små 10 km fra Hulsig finder man intet mindre end en vaskeægte dansk ørken. Mere præcist er det Danmarks største vandreklit Råbjerg mile, der strækker sig ud over det nordjyske landskab og som bare indbyder til at gå på opdagelse. Klitten bevæger sig 15 meter i løbet af hele året, og det er derfor aldrig den samme oplevelse, man får, når man besøger den. Hvis I kan bestige den 35 meter høje sandklit, så kan I forvente jer en smuk udsigt ud over hele området, hvor I kan se sand i en kilometers radius og samtidig opleve en smuk udsigt ud over havet og resten af området omkring sandklitten. Det er en oplevelse for både børn og voksne, da den både udfordrer jeres kondition og eventyrlyst. 

Kandestederne

Som nærmeste nabo finder I sommerhusområdet Kandestederne. Området ligger i et uspoleret klitområde med fred og ro i de mest fantastiske omgivelser. Ved Kandestederne finder man en fredelig og børnevenlig strand med en bred strand og høje klitter, der kan give skygge for sol og vind. På stranden må man køre i bil, og det er derfor nemt at have alle sine strandsager med, selvom man ikke bor i første klitrække - og hunden kan benytte bilen til skyggested i løbet af dagen. Kandestederne er et af de foretrukne steder at tage på stranden, når man bor i området omkring Hulsig, og der er en god grund til det - stranden er fantastisk og indbyder til mange sjove og fede oplevelser på land og i vand. 

Naturen omkring Hulsig rummer mange muligheder for naturoplevelser

Der er gode muligheder for en aktiv ferie i naturen, når I besøger Hulsig området. Du kan cykle, ride, vandre, sejle, surfe og meget andet. Kysterne indbyder til drageflyvning, lystfiskeri og løbe- eller vandreture. Hvis I brænder for at hoppe på jernhesten, så bugner Nordjylland af udfordrende og sjove cykelruter, der taler til både begynderen, den let øvede og den øvede. Der er ruter der er oplagte til turister, der gerne vil se landskabet fra andet end deres bil, men der er også ruter til de fartglade, der gerne vil afsted på deres mountainbike. Flere af ruterne er også velegnede til børn. Hvis ikke der er plads til cyklen bag på bilen, så er det flere steder muligt at leje en cykel - læs mere om cykelferie og cykeludlejning

Hulsig Hede

Hulsig Hede er fredet og udpeget som internationalt naturbeskyttelsesområde. Klitheden er i sin art en af Europas største og rummer store biologiske og landskabelige værdier. Området består af klit og hede med spredt beliggende vådområder under stærk påvirkning af vestenvinde. Her finder man hvid klit, grå klit, hede, sumpede områder, mose, krat og skov. De vandhuller, som findes i dag, er for de flestes vedkommende opstået som følge af tørvegravning. 

Tag på hytteferie i området omkring Hulsig

Som noget nyt kan I – udover at bo i sommerhus i og omkring Hulsig – også vælge at bo i en skøn campinghytte i Nordjylland, og helt specifikt tilbyder vi muligheden for at leje en hytte på Skiveren Camping. Det giver mulighed for at bo midt i naturen i det dejlige område ved Skiveren. Campingpladsen er ligeledes beliggende tæt på stranden, så der er gode muligheder for en morgen- eller aftendukkert i havet, hvis man skulle have lyst til den slags.

Campinghytterne er også et oplagt valg for jer, der gerne vil bo tæt på Skagen, men hvor I måske ikke har lyst til at spendere for mange tusinde kroner på et sommerhus inde i Skagen by.