Skiveren Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhus i Skiveren - smuk natur mellem Skagen og Tversted

Skiveren ligger i et fredet naturområde midt mellem Hirtshals og Skagen på Skagen Oddes vestkyst. Stranden ved Skiveren er bred og har Blåt Flag. Bilkørsel på stranden er tilladt, så gangbesværede kan komme helt ned til strandkanten. Kyststrækningen beskyttes af klitter med marehalm, og bag klitterne findes et meget naturskønt område med skov og lyngklædte hedearealer. Her findes også mange sommerhuse og ferieboliger, man kan leje.

Ferie i Skiveren
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Naturen indbyder til aktiv ferie ved Skiveren Strand

Naturen ved Skiveren Strand indbyder til aktiv ferie. Du kan cykle, ride, vandre, sejle, surfe og meget andet. I Kandestederne kan du komme med på turridning på islandske heste i klitplantagen og på stranden. Ved Kandestederne er det tilladt at køre i bil på stranden, da strandene – som nævnt tidligere – er brede og derfor oplagte til formålet. Ved netop Kandestederne bør du heller ikke snyde dig selv for at bevæge dig op i de høje klitter, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt ud over havet og det generelt meget flade landskab. Badestrandene ved Kandestederne er meget fredelige. Man skal selvfølgelig altid være opmærksom, når man bader, men i dette tilfælde vil det for de fleste være muligt at bade, uden at man skal bekymre sig om alt for voldsomme bølger.

Sådan finder du vej til Skiveren

Kører du ad Råbjergvej, ender du på stranden. Akkurat som ved Kandestederne er Skiveren kendetegnet ved en meget bred sandstrand, som er ganske fredelig at bade ved. Her kan du solbade, mens børnene kan lege og spille bold. Der vil ligeledes ofte være gode muligheder for at flyve med drage i området.
Nordøst for Skiveren kan man opleve mere af den fascinerende natur i Råbjerg Mile og Bunken Klitplantage. Der er mulighed for at fiske i to af klitplantagens mange søer.

Råbjerg Mile er ligeledes en helt unik naturoplevelse. Når du vandrer gennem Råbjerg Mile, føles det næsten som en ørkenvandring. Det er rent faktisk Europas nordligste vandresandmile, så det er en helt unik oplevelse, man ikke må snyde sig selv for. Man har en fantastisk udsigt, når man står længst oppe på milen med panoramaudsigt over Toppen af Danmark og med Skagen i horisonten. 

Bevæger man sig længere ind mod Skagen, finder man Den Tilsandede Kirke, hvor kun tårnet står tilbage, efter at kirken blev lukket i 1795 på grund af sandflugten. Det gode ved at bo i en campinghytte ved Skagen er i øvrigt, at man er tæt på de netop nævnte seværdigheder, så transporttiden er overskuelig, når man skal på opdagelse. 

Lystfiskere har rigtig gode muligheder omkring Skiveren. Der kan fiskes fra kysten, i områdets Put & Take fiskesøer eller i Uggerby Å. I Uggerby kan man fange bækørred, ål, skalle, gedde og havørred. Inden for 30 minutters kørsel fra Skiveren er der fire Put & Take søer. Fra Hirtshals kan man sejle ud med fiskekutter og fiske derfra. Generelt findes der rigtig mange gode fiskesøer i Nordjylland og muligheder for at fiske i det hele taget. 

Grib muligheden for at bo i naturskønne omgivelser

Vil du gerne bo i de naturskønne omgivelser ved Skiveren, kan vi varmt anbefale de moderne campinghytter på Skiveren Camping, som har alt det, der skal til for at skabe en hyggelig campingferie i det nordjyske. Campingpladsen tilbyder en lang række faciliteter og aktiviteter både på og i området omkring pladsen. Det er en oplagt mulighed for jer, der gerne vil opleve en anderledes form for ferie og som ønsker et tiltrængt pusterum fra en hektisk hverdag. 

Når I bor på Skiveren Camping, er I ikke langt fra den skønne badestrand og de oplevelser og seværdigheder, vi har beskrevet længere oppe på siden her. Tag et kig på vores campinghytter i Nordjylland og se, om det er noget for jer.