Derfor skal du vælge os som dit udlejningsbureau

Feriehuse.dk er et feriehusbureau i vækst, og samtidig en aktiv del af Turistforeningen for Toppen af Danmark. Det gør os større, stærkere og mere synlig i hele området.

Toppen af Danmark, der er en medlemsejet forening, repræsenterer et bredt udvalg af erhverv fortrinsvis indenfor turistbranchen, og foreningen arbejder kontinuerligt for at fremme alle sine medlemmer. Som medlem af foreningen får du synlighed på diverse platforme, og en forvisning om at dit kontingent bidrager til markedsføring af området Toppen af Danmark som helhed.

Feriehuse.dk arbejder som en selvstændig enhed, der står for udlejning af sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder fra Skagen mod nord til Lyngså mod syd. Feriehusudlejningen er fysisk til stede med kontor i henholdsvis Skagen og Sæby, da vi tror på den lokale forankring, og vi ved, at både gæster og husejere sætter stor pris på den ekstra service, vi yder ved at være fysisk til stede.

Hos os er der ikke langt fra henvendelse til eksekvering uanset hvad din henvendelse drejer sig om. Vi har eget serviceteam, der arbejder godt og selvstændigt med rengøring og diverse vedligehold af din feriebolig.

Som udlejer hos os, er du sikret de helt rigtige billeder, en god og sælgende omtale af din feriebolig på tre sprog samt en nøje overvågning af udlejningen for netop din bolig.

Toppen af Danmark - Feriehuse.dk er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, for på den måde hele tiden at være på forkant med trends og ændringer i forhold til gældende lovgivning indenfor området. En indsats der også kommer dig til gode som udlejer hos os.

Endelig er vi stolte af, at ethvert generet overskud, geninvesteres lokalt – til glæde både for dig som udlejer og det lokale erhverv. Toppen af Danmark står bag en markant markedsføring i både ind- og udland, og på den måde tiltrækker vi gæster til alle brancher.

Det vil glæde os at byde dig velkommen som udlejer hos Toppen af Danmark – Feriehuse.dk.