Lodskovvad og Hvideklit

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lej et sommerhus ved Lodskovvad og Hvideklit

Lodskovvad og Hvideklit afslapning i en fredfyldt atmosfære – med spændende aktiviteter, byliv, shopping, restauranter og caféer inden for få kilometers afstand – så er et sommerhus i Lodskovvad, Hvideklit eller Bunken et godt valg. Her bor du tæt på den rolige østkyst og de børnevenlige strande, hvor vandet er lavt og bølgerne blide. De dejlige strande i området har alle Blåt Flag. Kun 8 kilometer vestpå ligger den lidt vildere vestkyst, hvor bølgerne er højere og vandet hurtigt bliver dybere.

Ferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Den fascinerende natur i Bunken Klitplantage og Råbjerg Mile

På vestkysten, mod Skagerrak, har vi Skiveren i et skønt, fredet naturområde. Sandstranden ved Skiveren er bred og har Blåt Flag. Bilkørsel på stranden er tilladt, så gangbesværede kan komme helt ned til strandkanten. Kyststrækningen beskyttes af klitter med marehalm, og bag dem findes et meget naturskønt område med skov og lyngklædte heder. Nord for Lodskovvad kan man opleve mere af den fascinerende natur i Bunken Klitplantage og Råbjerg Mile. Der er mulighed for fiskeri i to af klitplantagens mange søer og Råbjerg Mile er en unik naturoplevelse - et dejligt minde at tage med hjem fra ferien. En dag i Råbjerg Mile er næsten som at gå på ørkenvandring, når man bevæger sig rundt i Europas nordligste vandresandmile. Udsigten er fantastisk, når man står længst oppe på milen med panorama over Toppen af Danmark og med Skagen i horisonten.

I Bunken ligger Danmarks nordligste golfbane, Golfklubben Hvide Klit, en naturbane smukt anlagt i åben klitplantage, og inden for 1 times kørsel med bil findes yderligere 5 golfbaner: Frederikshavn Golfklub, Sindal Golfklub, Hjørring Golfklub, Hirtshals Golfklub og Sæby Golfklub. I Lodskovvad mødes man af en meget alsidig natur omgivet af klitplantager. Den meget korte afstand til både Kattegat og Skagerrak gør at man oplever de mest fantastisk smukke solopgange og storslåede solnedgange. Ålbæk Bugt, halvanden kilometer fra Lodskovvad, er kendt for sine børnevenlige sandstrande. 

Af udflugtsmuligheder er der først og fremmest Skagen og Grenen, Danmarks absolut nordligste spids, hvor Vesterhavet og Kattegat mødes. Andre spændende steder for en dagstur er Ørnereservatet i Tversted og børnenes favorit, Fårup Sommerland, ved Blokhus. I Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man opleve Nordsøens dyreliv på tæt hold i Nordeuropas største akvarium. Lidt syd for Aalbæk finder man familieparken Farm Fun ved Ålbæk, en hyggelig dyrepark med legeland hvor man kan møde alle gårdens dyr samt kænguruer, emuer, hængebugsvin, påfugle og mange andre dyr. Et besøg værd for en skøn dag under ferien.

Ny og spændende indkvarteringsmulighed til jeres ferie

Vil I gerne bo i nærheden af Lovskovvad og Hvideklit, så har vi for nylig introduceret muligheden for, at I nu kan vælge at bo i de skønneste campinghytter i Nordjylland, hvor I udover en lang faciliteter og aktiviteter på selve campingpladsen også bor tæt på stranden, så I på en kort gåtur kan komme til stranden og få en tiltrængt dukkert, når varmen trænger sig på i løbet af dagen.