Lyngsaa Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lyngsaa Strand - feriehuse i smukke omgivelser

Området syd for Sæby, omkring Lyngså og Voerså, er et af de populæreste feriesteder for børnefamilier på grund af den fine, børnevenlige sandstrand og de attraktive sommerhuse, der ligger på naturgrunde i klit og plantage. Bag klitterne findes store hedearealer, som afløses mod nord af Professorens Plantage, et af østkystens fineste naturområder, og lidt syd for Lyngså findes fuglereservatet Stensnæs. Voer Å er en af regionens største åer. Den snor sig igennem landskabet og munder ud i Kattegat ved Voerså.

Ferie i Lyngsaa
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

En hyggelig dag med udflugt på vandet

Få kilometer fra Lyngså, i landsbyen Voerså, er der en lille naturhavn og ude ved kysten findes en lidt større havn, beskyttet af Danmarks længste mole. Der kan lejes kanoer, vandcykler og robåde til en hyggelig dag med udflugt på vandet. Her er også rig mulighed for at fiske – fra molen eller i åen. I åen kan man fange ørred, aborre og skrubbe, men husk at købe fisketegn og fiskekort (du kan købe fisketegn på Sæby Turistbureau). Det idylliske Sæby ligger cirka 10 km nord for Lyngså, hvor man kan besøge kunstgallerier, nyde et godt måltid i en af restauranterne charmerende havn, eller bare tage på shopping i byens butikker.

Lidt længere nordpå ligger Frederikshavn – havnebyen med en af Danmarks længste gågader. Langs med gågaden, og i sidegaderne, finder du mange butikker, caféer og et rigt udvalg af restauranter. Børnene vil elske en dag på den store indendørs legeplads ”Fun House”, i det caribiske vandland ”The Reef” eller den eksotiske palmestrand – alle i Frederikshavn.

Her på Toppen af Danmark har børnefamilier masser af spændende oplevelser og attraktioner at vælge mellem. Lidt syd for Aalbæk ligger familieparken Farm Fun, en hyggelig dyrepark med legeland hvor man kan møde alle gårdens dyr samt kænguruer, emuer, hængebugsvin, påfugle og mange andre dyr. I Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man opleve Nordsøens dyreliv på tæt hold i Nordeuropas største akvarium. Under et besøg i Eagleworld, også kaldet Ørnereservatet, oplever man ørne og andre rovfugle i fri natur. Børnene vil elske en dag i Fårup Sommerland, den store forlystelsespark ved Blokhus på vestkysten. Også det smukke Voergaard Slot, der siges at være hjemsøgt af flere spøgelser, er bestemt vært et besøg.