Toptilbud

Eksklusive tilbud på ferie i Skagen

Hos Toppen af Danmark tilbyder vi en lang række attraktive tilbud og rabatter til dig, der ønsker en billig ferie i Nordjylland. Vi tilbyder sommerhuse og ferielejligheder i nogle af Nordjyllands mest attraktive områder - fra Sæby i øst til Skagen i nord.

Med vores eksklusive Toptilbud har vi samlet de bedste tilbud til dig, hvor der virkelig er penge at spare på feriekontoen! Booker du et sommerhus gennem vores Toptilbud, sparer du mindst 20% på sommerhuset - og ofte er der langt mere at spare. Du får således meget mere ferie for pengene og får samtidig en uforglemmelig ferie, hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd med overkommelige priser.

Toptilbud sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhuse til enhver smag - og årstid

Hos Toppen af Danmark tilbyder vi et bredt udvalg af sommerhuse, så der er noget til enhver smag og enhver årstid. Dette gælder naturligvis også for vores eksklusive Toptilbud. Vores Toptilbud er ikke begrænset af årstid - de er tilgængelige for dig hele året rundt. Uanset hvornår du beslutter dig for at tage på ferieeventyr, har vi sommerhuse, der passer til dine behov, ønsker og præferencer. 

For dem der elsker den varme sol og lange lyse sommerdage, har vi feriehuse, der er helt ideelle til en fantastisk dansk sommerferie. Vi tilbyder for eksempel sommerhuse med stor naturgrund, hvor du kan grille og nyde udendørslivet eller huse, der ligger lige ned til stranden. 

Ønsker du en idyllisk vinterferie i Nordjylland med sneklædte landskaber, tilbyder vi feriehuse med faciliteter, der kan skrue helt op for den indendørs hygge. Vi har sommerhuse med både brændeovn, sauna og spa, som I kan varme jer på efter en dag ude i det smukke nordjyske vinterlandskab. 

Mere ferie for pengene

Når I booker et sommerhus gennem vores Toptilbud, sparer I mange penge på feriebudgettet. Det er penge, der måske kan give mulighed for at booke endnu en ferie senere på året. Eller penge I kan bruge på uforglemmelige oplevelser, som vil gøre jeres ferie endnu bedre! For det man ofte husker sin ferie bedst for, er alle de fantastiske oplevelser, man får sammen med dem man holder af - og oplevelser er der nok af i Nordjylland!

Nordjylland er spækket med fantastiske oplevelser og aktiviteter. Nordjylland tilbyder noget for enhver smag, hvad end du er til natur, kultur eller gastronomi. Brug for eksempel de sparede feriepenge på at besøge nogle af Nordjyllands mange museer og slotte. Eller besøg nogle af Skagens hyggelige cafeer eller gastronomiske restauranter. Naturoplevelser er der også mange af. Oplev for eksempel den fantastiske natur med en vandretur til Råbjerg Mile eller kom helt tæt på naturen med en aktiv cykelferie.

Gå på opdagelse i vores andre tilbud

Foruden vores Toptilbud tilbyder vi hos Toppen af Danmark også mange andre attraktiv tilbud og rabatter. Benyt dig for eksempel af vores Last Minute tilbud, hvis der opstår nogle spontane feriedage. Planlægger du en dejlig lang ferie, er der også mange penge at spare. Få for eksempel 14 dage for 10 dages pris eller 3 uger for 2 ugers pris. Ønsker du en romantisk ferie for to, kan du gå på opdagelse i vores 2-personers tilbud.