Campinghytter i Nordjylland tæt på Skagen

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Skiveren Camping

Et ferieophold i de hyggelige campinghytter på Skiveren Camping bringer dig tættere på naturen.

Vælger du at bo i en campinghytte på Skiveren Camping, er du omgivet af spændende aktiviteter og naturoplevelser for både store og små.

Ferie i Skiveren
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Familieferie i naturskønne omgivelser på Skiveren Camping

Campingferie på Skiveren Camping er oplagt for jer, der ønsker et bredt udvalg af aktiviteter. Her kommer I aldrig til at kede jer.

Vi tilbyder tre typer af hytter med forskellig beliggenhed på Campingpladsen. Hytterne har plads til op til 5 personer. Uanset om I tager af sted alene eller flere sammen, er det helt sikkert muligt at finde en hytte, der passer til netop jeres behov og smag.

Det er i høj grad muligheden for at komme lidt væk fra en hektisk hverdag og få et tiltrængt afbræk i naturskønne omgivelser, der gør et ferieophold i campinghytterne så populært.

Alle campinghytterne er 25 m2 og udstyret med alt, I har brug for i form af eget toilet og bad, opholdsstue, køkken med ovn mv.

Det er muligt at bo i campinghytterne fra sæsonstart til påske og frem til slutningen af september. Se nærmere på de forskellige hytter herunder.

Aktiviteter for dig, der er på camping i Nordjylland

Først og fremmest er det naturligvis ganske oplagt at tage på stranden, som kun ligger ca. 250 meter fra campingpladsen. Du vil her kunne bade i Vesterhavet, som tusinder og atter tusinder af turister fra ind- og udland hvert eneste år flokkes til vestkysten for at opleve. At bade ved Vesterhavet er noget, mange måske forbinder med store bølger, som gør, at man skal være ekstra påpasselig. Når vinden for alvor blæser, kan Vesterhavet da bestemt også være barskt, men sørger man for at følge de 7 baderåd og generelt bruger sin ganske almindelige sunde fornuft, så sikrer man, at turen på stranden er en god og tryg oplevelse.

Det vilde Vesterhav er en stor oplevelse uanset årstid.

Til dem, der søger lidt action i løbet af campingferien i Nordjylland, kan vi i den grad anbefale, at man kaster sig ud i en omgang surfing. Tæt på Skiveren Camping finder du rigtig gode muligheder for at surfe på de store bølger i Vesterhavet. Du kan f.eks. både kaste dig ud i kite- og windsurfing.

Undervejs i løbet af jeres ferie i Nordjylland kan I med fordel også begive jer ud på nogle af de mange vandreruter, der findes i området.

Campingpladsen ligger som nævnt ikke langt fra Skagen, og det gør det oplagt at udforske de mange seværdigheder og aktiviteter, man finder i og omkring byen på toppen af Danmark. En oplagt mulighed er den tilsandede kirke, som altid er et besøg værd for hele familien. Det er ganske enkelt et betagende syn, og der intet at sige til, at kirken er et tilløbsstykke for de mange turister, der besøger Skagen. At kirken er sandet til, skyldes i høj grad vandreklitter, der med tiden har været med til at dække kirken til og efterladt den med kun kirketårnet synligt.
Der er adskillige seværdigheder og aktiviteter, vi her kunne nævne, som er oplagte at besøge under besøget i Nordjylland. På vores side med inspiration til ferien finder du en mere dybdegående oversigt over de mange muligheder, der er under besøget på Skiveren Camping.


Se nærmere på campingpladsens mange aktiviteter herunder:

Minigolf

Legeplads Skiveren Camping

Faciliteter på Skiveren Camping

Vil du slippe for selv at stå med madlavningen, kan du besøge StrandCaféen på campingpladsen. Her kan du vælge fra et varieret menukort, og i højsæsonen tilbydes der endda lækker buffet, og når vejret tillader det, åbnes der for grillterrassen med hyggelige grillaftener og livemusik.

Generelt er der en masse forskellige faciliteter at give sig i kast med på campingpladsen. Du kan holde formen ved lige i motionscentret, pleje krop og sind i wellnesscentret, spille en omgang minigolf eller fiske i en af de mange put & take søer tæt på campingpladsen. Der er uanede muligheder.

Vil du udforske de gastronomiske muligheder (i overkommelig kørestand) i det øvrige Nordjylland, så kan du f.eks. vælge at besøge et af spisestederne i Skagen.