Påskeferie i Nordjylland

Påskeferie i Nordjylland har mange herlige traditioner!

Vintergækker, påskeæg og gækkebreve. Få en dejlig påskeferie i sommerhus på Toppen af Danmark og skab jeres helt egen tradition.

Med påske og foråret kommer solen, dagene bliver længere og lysere.

Foråret er en dejlig tid med mange små miniferier i vente: Påske, Kristi Himmelfart og Pinse ligger og venter på at blive brugt på samvær med familie og venner. Der er tid til familiesjov og muligheden for at finde et pusterum fra hverdagen, eller en forlænget weekend for to. 

På udkig efter campinghytter i Nordjylland?

Som bekendt har udlejning af sommerhus længe været det, vi har beskæftiget os med, og det bliver det nok ved med at være.

Men som noget nyt har vi åbnet for nye muligheder i form af skønne campinghytter, som du bl.a. kan leje til din påskeferie. Først og fremmest er der de skønne luksushytter på Aabo Camping, hvor du får alt, hvad hjertet begærer af faciliteter i både hytterne og på hele campingpladsen. Det samme gør sig gældende for de campinghytter ved Skagen, som vi udlejer på vegne af Skiveren Camping. Her er der tale om en campingplads beliggende i de skønneste naturomgivelser, hvor der virkelig er plads til at fordybe sig. 

Påskeferie i sommerhus
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}