Lej et luksus sommerhus i Skagen

At kunne holde ferie er altid en luksus i sig selv, men hvem kunne ikke tænke sig en sommerhusferie, hvor der er skruet lidt ekstra op for det luksuriøse? Hos Toppen af Danmark tilbyder vi et stort udvalg af lækre og luksuriøse sommerhuse i Skagen og områderne omkring, hvor der er rig mulighed for at forkæle sig selv og komme helt ned i gear. 

Vi tilbyder naturligvis forskellige typer af luksussommerhuse, så der er noget for enhver smag, men karakteristisk for dem alle er, at der er kræset ekstra meget for detaljerne med henblik på at give dig en ferieoplevelse udover det sædvanlige. 

Book sommerhus
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

En dejlig ferie med selvforkælelse, luksus og skøn natur

Når hverdagen indimellem bliver grå og kedelig, dagene virker ens, alt imens humøret ikke ligefrem er på sit højeste, så kan det føles tiltrængt med en ferie. Ved at tage på ferie i et sommerhus kan du nemlig få koblet af og komme lidt væk fra hverdagens rutine. Skal du virkelig være god ved dig selv, kan du med fordel booke et lækkert luksussommerhus i Skagen eller omegn.

Forestil dig at vågne op til Nordjyllands smukkeste udsigt, mens solen stråler ind gennem de store panoramavinduer, og indbyder til at starte dagen med en friskbrygget kaffe på terrassen. Skagens unikke natur og dets smukke bølger, skønne klitter og brede strande inviterer til dejlige gåture og måske en forfriskende dukkert i Vesterhavet. Skulle vejret ikke arte sig som ønsket, har flere af vores sommerhuse pool eller wellness faciliteter, hvor man let kan tilbringe mange timer. Dagen kan du afslutte under åben stjernehimmel alt imens du nyder et glas champagne på terrassen eller i den udendørs jacuzzi.

Med en ferie i et af vores luksussommerhuse får du altså de perfekte rammer for en ferie, hvor du kan få koblet helt af og blive fyldt med ny energi, så du atter er kar til hverdagen når du kommer hjem. 

Gastronomiske oplevelser i Skagen

Luksus kan være mange ting. Nogle forbinder luksus med vidtstrækkende udsigter og overdådige faciliteter, mens andre måske forbinder luksus med gastronomiske oplevelser. Skagen og omegn byder på et væld af eksklusive specialbutikker og delikate restauranter, der vil sikre jer helt unikke madoplevelser på ferien. Dette er uanset, om I har lyst til at spise ude på nogle af de mange restauranter, eller selv ønsker at kokkerere med nogle af de lokale råvarer.

Hos Fru Skov kan I købe forskellige lækre specialiteter, hvor I kan få alt fra spændende snaps, lækre chokolader eller økologisk the. I kan også besøge Slagter Munch, hvor I kan købe lækkert kvalitetskød. Her er det også muligt at få mad ud af huset, som naturligvis laves helt fra bunden af husets to dygtige kokke. Vil I hellere spise ude, kan I for eksempel besøge Ruths hotel, som byder på kulinariske oplevelser udover det sædvanlige. Stedet har to restauranter, hvor restauranten "Oke" byder på en delikat helaftensoplevelse, mens "Ruths Brasserie" er et franskinspireret brasserie med en uformel og ofte livlig atmosfære.