Sommerferie i Skagen

Hold din sommerferie i Skagen og Sæby

Fra efteråret tager sin start, begynder vi at glæde os til, at sommeren igen kommer og varmer os igennem med dens solstråler. Så snart sommerferie tager sin start forandres hele Nordjylland, og det er lige i det øjeblik, at livet det begynder. Book næste års sommerferie nu og oplev det på egen krop.

Se vores udvalg af sommerhuse her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerferie i Nordjylland

Jeres sommerferie behøver ikke at tage jer på tværs af landegrænser. I kan nøjes med at tage til Nordjylland. Hos os finder I nemlig et udvalg af nogle af Danmarks bedste og mest hyggelige sommerhuse. Her kan I stikke af fra hverdagen og søge eksil i et af de klassiske danske træsommerhuse, eller I kan prøve et af vores moderne sommerhuse i en luksus udgave. Fælles for sommerhusene er, at de alle giver jer den helt unikke stemning, som kun et sommerhus i Danmark kan. Her er det eneste I skal nå, at slappe af. Her kan I få en lugt af grill i håret, mærke den varme asfalt op igennem sålerne, mens I er på vej ned til den lokale iskiosk og I kan snuble over ordene i jeres yndlingsbog, før I falder ned i en velfortjent middagslur lige der på drømmesengen.

Uge 29 i Skagen

Skagens højsæson når indiskutabelt sit peak i uge 29. I netop denne uge stiger indbyggertallet med 50.000 gæster, og med dem ryger også mængden af dyre biler og rosévin til tops! Ugen bliver af de lokale kaldt Hellerup-ugen. Har I ikke oplevet ugen før, så er det en klar anbefalingen, da Skagen netop her flyder over med både liv og arrangementer. Det er derfor uden risiko for at kede sig, at I besøger byen i denne uge. I kan finde et sommerhus i 29 hos os lige her.

De nordjyske strande

De dage hvor vi tager sommeren allermest ind, er de dage, hvor vi ikke skal andet end at ligge på et håndklæde i sandet kun afbrudt af ture ud i bølgerne i pendulfart. Her giver de nordjyske strande jer nogle helt unikke muligheder. Som I bevæger jer nordpå, spidser landet til, og afstanden fra kyst til kyst bliver kortere. Det er derfor lige meget, om I vælger et sommerhus på øst- eller vestsiden, for den bedste strand er aldrig langt væk uanset. Helt specielt er det på det yderste af Danmark på Grenen. Her kan I stå med et ben i både Vesterhavet og Kattegat på samme tid. Men pas på, strømmen kan være stærk, og badning frarådes på det kraftigste.


Skulle sommervejret svigte

På dage hvor vejret ikke skriger solskin, sandstrand og softice, så er det godt at have en plan B. Noget hvor I ikke er afhængige af vejret, men hvor I kan fylde jeres rygsæk op med gode minder, uanset om det regner. Her er Skagen et bjerg af muligheder, der blot venter på, at I bestiger det.


Skagensmalerne

Skagen har en lang historie. Oprindeligt var det et fiskersamfund, men det der gjorde Skagen for alvor landskendt var, da en række kunstnere skabte en koloni i det nordjyske. Skagensmalerne har i dag en stor plads i fortællingen om Skagen, og det kan du se på Skagen Museum. Her er en lang række af de gamle værker udstillet, og hver og en af dem viser en lille flig af, hvordan Skagen har taget sig ud.


Skagen bamsemuseum

Er hele familien ikke lige vild med kunst og historie, og gemmer den endda på medlemmer med barnlige sjæle? Så er der heldigvis også andre museer i Skagen, der måske er mere for jer. Det kan eksempelvis være Skagen Bamsemuseum. Her finder I et helt museum fyldt med bamser, der lever deres helt eget liv. De mange bamser er flyttet ind i et gammelt skagenhus, hvor de morer sig på kryds og på tværs. Museet rummer ca. 100 forskellige montrer, der alle gemmer på en særlig historie fortalt af bamserne selv.


Bolcheriet Skagen

Efter en dag med aktiviteter er Bolcheriet i Skagen et oplagt sted at besøge. Her kan I se og opleve, hvordan de klassiske bolcher bliver produceret ved godt håndværk. Og vigtigst af alt kan I købe en pose med hjem, som I kan nyde til aftenkaffen.

Lej et sommerhus i sommerferien

På Toppen af Danmark har vi et sommerhus, der passer perfekt til jeres behov. Er det en sommerferie med hele familien, så skal I tage et kig på vores store sommerhuse. Her finder I pladsen til, at I kan komme igennem sommeren, uden at I skal tænke på pladsmangel. I kan bruge dagene sammen, eller I kan dele jer op, og gøre som I hver især har lyst til, før I samles om aftenen - det er helt op til jer. Jagter I at kunne lade batterierne helt op, før hverdagen begynder igen, så er det vores luksus sommerhuse, I skal holde et skarpt øje med. Eller er I på udkig efter en mere romantisk oplevelse, så har vi også mindre sommerhuse i træ, hvor I kan opleve hyggen ved at være sammen på lidt plads.

Ferielejligheder i sommerferien

En ferielejlighed i sommerferien er det valg, som du ikke fortryder. Her får I alt det, I har behov for, for at I får den bedste ferie. Her er der plads til, at familien kan være sammen, og samtidig har I alting inden for en lille radius, så I hurtigt og nemt kan komme rundt.

Har I allerede planlagt jeres sommerferie?

Har I allerede planlagt sommerferien? Eller er I nysgerrige på hvilke andre ferier, der er oplagte at holde på Toppen af Danmark? Så finder du meget mere lige her på vores inspirationsside. Her kan I læse om vinterferie, efterårsferie, nytårsferie og juleferie. Vi glæder os til at byde jer velkommen. Uanset hvilken ferie.