Sommerhuse og ferieboliger i Frederikshavn

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Oplev Frederikshavn helt tæt på

Et sommerhus eller en feriebolig giver gode mulighed for at opleve byen på tæt hold. Kysten og oplandet ved Frederikshavn byder på unikke landskabstyper og mange muligheder for en skøn ferie i sommerhus eller ferielejlighed. I og omkring Frederikshavn mødes du af skøn natur, en eksotisk strand, mange gode restauranter og spændende events. Her er gode oplevelser - året rundt - meget takket være den aktive havn med Stena Lines færger fra Norge og Sverige. Ved kysten, i den nordlige del af Frederikshavn, ligger også Palmestranden. Her forvandles stranden hver sommer med palmer, boldbaner og strandbar med sydlandsk stemning! For at komme hurtigere rundt i byen findes cykler til leje ved turistbureauet.

Ferie i Frederikshavn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Scandic The Reef - badeland

Scandic The Reef er et 1.500 kvm stort badeland med tropisk varme, der omfavner alle fra familien med sjove aktiviteter og oplevelser, som selv den mest vandglade kun kan blive tilfreds med. Store og små kan nyde godt af vandfald, rutchebane og et udendørsbassin. Badelandet er udstyret med 5 opvarmede bassiner og fem spabade - og med en lufttemperatur på 32 grader kan man ikke undgå at komme i feriestemning, når man hopper i badetøjet, og begiver sig i kast med The Reef. Udenfor kan man også få en oplevelse i det opvarmede spabad eller i bassinet med tilhørende springvand. Der er desuden 2 saunaer udenfor og et soldæk, så man kan nyde de skønne udearealer både sommer og vinter.  Badelandet er godt placeret centralt i Frederikshavn, og er derfor let at komme til, både hvis man bor i byen, eller hvis man kommer med bil fra et af de omkringliggende ferieområder.

 

Hirsholmene

Hirsholmene - "øen hed halsen". Danmarks nordligste øgruppe der ligger ca. 7 km nordøst fra Frederikshavn. Øgruppen består af Hirsholm, Græsholm og en række mindre øer og holme, der sammen danner et paradis for skærgårdsfugle, der siden 1929 har været fredede. Sammen med det faktum at også øerne er fredede og hjem for mange trækfugle og mågekolonier, så er færdslen ud fra Hirsholm ulovlig, og det samme gælder for katte og hunde. Det er dog tilladt at besøge øerne, men det skal gøres med tanke for den sårbare natur og med respekt for øerne og deres dyreliv. Øerne har været beboet fra før historiens tid, hvilket kan ses i de mange potteskår og flintestykker, der igennem tiden er blevet fundet på øen. På øen står et fyr, der daterer helt tilbage til 1886, og indtil 1995 var det beboet af en fyrmester, der sørgede for at holde fyret i gang. Den dag i dag er fyret automatiseret. Der er enkelte kunstnerboliger på øen, hvor alle former for kunstnere kan komme og bo, men ellers er størstedelen af de resterende boliger på øen sommerhuse. 

Jerup Strand

Området ved Jerup Strand er præget af en helt særlig natur og en børnevenlig strand ud over det sædvanlige. Det siges at denne strand, beliggende i Ålbæk bugt, er en af de mest børnevenlige strande - vandet er lavt, stranden er bred og sandet er ideelt til leg og skønne tider. Vi udlejer mange sommerhuse i Jerup, og disse er alle placeret midt i den uberørte, vilde og smukke nordjyske natur. Når I holder ferie ved Jerup Strand, kan I frit vælge mellem, om I ønsker at holde jer væk fra civilisationen og blive i naturen, eller om I gerne vil ind til en af de større byer i nærheden. der er både anlagt cykelstier og lokaltogspor fra Jerup til Frederikshavn og Skagen. Så kan I selv bestemme om I er mest til den aktive ferie eller nyde den smukke udsigt fra toget. Se vores store udvalg af sommerhuse ved Jerup Strand og få en ferie midt i naturen, men ikke langt fra både Frederikshavn og Skagen.


Bratten Strand

Bratten Strand er endnu et af vores naturskønne områder på østsiden af Skagen Odde. Området er fredfyldt og ligger lige ned til en smuk strand, der indbyder til lange dage med fuld afslapning i solen og gåture, når vejret bliver køligere. Uanset så er der massere at tage sig til på stranden og i området omkring stranden. Hvis I trænger til at opleve den virkelige verden i et øjeblik, så er der ikke langt til hverken Strandby, Frederikshavn og Skagen, og byerne kan sagtens nåes på cyklen, hvis I trænger til at få nogle kilometer i benene. Bratten Strand er ideelt til  vandreture, cykelture eller andre aktiviteter i naturen, der både kan være ravture eller mountainbiking. Også i dette område tilbyder vi en lang række sommerhuse, som I kan leje på alle tider af året.


Kæret/Palmestranden

Den eksotiske del af Nordjylland, Kæret/Palmestranden, tager dig med til sydens sol og varme med en tropisk bar og et stort udekøkken midt på stranden. Idéen startede tilbage i 2004, hvor nogle kreative hjerner gerne ville promovere Frederikshavn - det må man sige, at de er lykkes med. Stranden er i dag et yndet udflugtsmål for både de lokale og turister, og der er mulighed for at spille beachvolley og beachhåndbold helt tæt på vandet. Stranden er handicap- og børnevenlig og taler derfor til alle, der har lyst til at opleve den caribiske stemning langt mod nord. Vi udlejer sommerhuse på Palmestranden, og I kan derfor være helt tæt på denne særlige seværdighed tæt på Frederikshavn.