Kæret og Palmestranden

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tropisk paradis i Nordjylland

Kæret og Palmestranden - et idyllisk område. Palmestranden begyndte som en herlig skør idé i 2004, og nu forvandles stranden hver sommer med palme, boldbaner og strandbar til en sydlandsk del af Danmark. Udover beachvolleybaner bagved klitterne, er der også en beachvolleybane på stranden og én ude i vandet. Dertil er der etableret to baner til beachhåndbold. Midt på stranden findes et udekøkken i en tropisk strandbar, hvor man kan holde en lille fest. Lidt længere nordpå ligger Bratten strand. Begge strande har Blåt Flag, og er børne- og handicapvenlige.

Sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Tag på hyggelige dagsture

Med et lejet sommerhus ved Palmestranden får man en god ferie. Kæret og Palmestranden ligger tæt på Frederikshavn Golfklub (3 km), og inden for 1 times kørsel findes yderligere 5 golfbaner: Sæby Golfklub, Sindal Golfklub, Hjørring Golfklub, Hirtshals Golfklub og Golfklubben Hvide Klit. Børnefamilier har masser af aktiviteter og seværdigheder at vælge mellem. Lidt længere op på østkysten ligger familieparken Farm Fun, en hyggelig dyrepark med legeland hvor man kan møde alle gårdens dyr samt kænguruer, emuer, hængebugsvin, påfugle og mange andre dyr. Under et besøg i Eagleworld, også kaldet Ørnereservatet, oplever man ørne og andre rovfugle i fri natur - kun 25 kilometer nordvest for Kæret og Palmestranden. I Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man opleve Nordsøens dyreliv på tæt hold i Nordeuropas største akvarium. Børnene vil elske en dag i den store forlystelsespark Fårup Sommerland ved Blokhus på vestkysten.

Fra Kæret og Palmestranden er det ikke langt til Frederikshavns centrum og en af Danmarks længste gågader. Langs med gågaden, og i sidegaderne, finder du mange forskellige slags butikker, hyggelige caféer og et rigt udvalg af gode restauranter. Børn keder sig heller ikke i Frederikshavn – blandt alle alternativer kan man f.eks. vælge det store indendørs legeland ”Fun House”, det caribiske vandland ”The Reef”. Fra Frederikshavn er der mulighed for at tage på hyggelige dagsture med færgerne til Göteborg, Oslo og Læsø, eller postbåden til den lille øgruppe Hirsholmene.