Book 3 uger og få din ferie til 2 ugers pris

Mere ferie for færre penge!

Har du brug for en laaang ferie - i for- eller sensommeren? Book 3 uger og få din ferie til 2 ugers pris - lyder det ikke som en rigtig god idé? Tænk sig - 3 uger i fred og ro - til fordybelse, væk fra hverdagens stress og jag.

3 uger for 2 ugers pris
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Få tid til at glemme tiden

Vi tager altid på ferie med det samme formål. Vi vil gerne slappe af og glemme hverdagen. Det der ofte sker er dog, at vi næsten stresser lige så meget for at opleve ting, når vi er på ferie, som når vi sidder i hamsterhjulet, vi kalder hverdagen. Tager I 3 uger i sommerhuse på Toppen af Danmark, så får I tiden til, at I kan glemme tiden. Men 3 uger i hånden kan I nemlig sagtens opleve alt det, I vil, og samtidig kan I tage en dag ud af kalenderen, hvor I ikke laver noget, uden at I får dårlig samvittighed. Det er sådan, ferie bør være.

Brug jeres penge rigtigt

Når I booker et af vores sommerhuse med tilbuddet om 3 ugers ferie for 2 ugers pris, sparer I 33% af prisen. Det er penge, som I kan bruge på at gøre jeres ferie bedre. Det er penge, som I kan bruge på at få de rigtige oplevelser. For det, man husker, efter en ferie er ikke nødvendigvis huset, men den aften hvor I sad og nød solnedgangen med en stor is, da I spiste på den helt perfekte restaurant eller da I oplevede de smukke gamle malerier på Skagens Museum

Ferie med spa

Tilbuddet på 3 uger i ferieparadis i Toppen af Danmark ligger uden for de varmeste sommermåneder. Det betyder også, at vil I gerne i vandet, så skal I være rigtige vikinger, da det vil være en kold fornøjelse. Et alternativ til det kolde havvand er, at I kan booke et af vores sommerhuse med spa. Her kan I ligge og slappe af i det boblende vand, uden at jeres tænder klaprer, så de er ved at falde ud. Skræmmer havet jer ikke, kan en varm tur i spa eller sauna være det rene luksus, når I igen skal finde jeres kropsvarme, efter I mistede den i bølgen blå.

Oplev Toppen af Danmark fra en ny side

I månederne uden for højsæsonen sker der et sceneskift i Toppen af Danmark. Vi ruller sommeren tilbage, og alt er som forandret. Skovene skifter farve, før de står tilbage fattige for blade, klitterne virker afskærmende for de voldsomme bølger, der bliver rusket af vinden, og museerne bliver tomme for kø. Det kan være en fantastisk oplevelse at se Toppen af Danmark fra denne nye side, da man kommer tættere på naturen, og det føles som om, at man har det for sig selv. Det har også den anden fordel, at I efter en skøn feriedag kan slappe af med varm kakao og god samvittighed.

Oplev Toppen af Danmark fra cykelsædet

Når I besøger Toppen af Danmark, så er det oplagt at I spænder cykelhjelmen og oplever området fra cykelsadlen. Nordjylland er fyldt med smukke cykelruter, der tager jer rundt i landskabet, og viser det hele fra dens smukkeste side. Her er er ruter både for cykelentusiasten og for søndagsmotionisten. Er I til fart og spænding, så er det også muligt et finde en række forskellige mountainbikebaner, hvor I kan prøve jer selv og jeres teknik af. I kan finde meget mere om cykelferier her.