Kristi Himmelfartsferie på Toppen af Danmark

Forlænget weekend i Kristi Himmelfartsferien

Kristi Himmelfart er den perfekte anledning til at tage en forlænget weekend, uden at I skal hive for mange feriedage ud af kalenderen. Det er en oplagt mulighed for at holde en pause fra hverdagen og nyde en dejlig, lang weekend i et sommerhus eller ferielejlighed i Skagen og omegn. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og glæd jer til en ferie i laveste gear og med skøn forårssol på Toppen af Danmark. 

Se vores udvalg af sommerhuse her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Få en forsmag på sommeren

Kristi Himmelfartsdagene markerer starten på forsommeren i Danmark. I kan her nyde forårets stigende temperaturer og mærke, hvordan dagene bliver længere og lysere. Også naturen viser sig fra sin mest idylliske side, når træerne bliver grønne, blomsterne springer ud og fuglene kvidrer. 

Foråret er altså en tid med opblomstring i Skagen, hvor I kan få en forsmag på sommeren, der venter lige om hjørnet. Det er en oplagt periode at udforske Skagens smukke natur og attraktioner, uden at byen er præget af sommeren mange turister.

Naturen i og omkring Skagen

Naturen i og omkring Skagen er noget helt specielt i foråret. Foråret på toppen af Danmark er fyldt med aktiviteter såsom vandreturer, cykling og naturoplevelser. Uanset om du er interesseret i at udforske skovene, de maleriske kyststrækninger eller gå på opdagelse i de mange omkringliggende byer, vil du finde utallige muligheder for at komme helt tæt på naturen og opleve dens forvandling i forårssæsonen. 

Grenen

Grenen er Danmarks nordligste punkt og der, hvor Skagerak og Kattegat mødes i et brus af hav. På den yderste spids af Danmark kan I stå med ét ben i Skagerrak og det andet i Kattegat på en og samme tid. Et besøg på grenen er næsten selvskrevet over ting, man skal opleve på ferien i Nordjylland. På grund af dets store popularitet kan det være en fordel at besøge Grenen uden for højsæson, så I kan man nyde en stille spadseretur på stranden og have plads til at stikke en fod i hvert hav på spidsen af Danmark. Et besøg hertil i Kristi Himmelfartsferien er derfor helt oplagt!

Råbjerg mile 

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit og føles nærmest som en ørkenvandring. Når I står på vandreklittens højeste punkt, har I en fantastisk panoramaudsigt over Toppen af Danmark med Skagen i horisonten. Råbjerg Mile er en oplevelse, der helt sikkert falder i god jord hos hele familien.

Skagens omkringliggende byer 

En Kristi Himmelfartsferie til Toppen af Danmark kan også gå til nogle af de andre hyggelige feriebyer i Nordjylland. Hos Toppen af Danmark har vi sommerhuse og ferielejligheder i alle af Nordjyllands lækreste områder. I kan for eksempel besøge Sæby, som er et hyggeligt sommerhusområde og et populært lille ferieparadis. Her kan I blandt andet gå på opdagelse i Sæbys gamle bydel eller besøge nogle af områdets børnevenlige strande. 

Andre forslag til den perfekte forlængede weekend i Kristi Himmelfartsferien kunne være en tur til Bratten Strand eller Frederikshavn, som begge byder på unikke muligheder for en skøn ferie i sommerhus eller ferielejlighed. Mulighederne på Toppen af Danmark er mange!

Lej et feriehus i Kristi Himmelfartsferien

Hos Toppen af Danmark tilbyder vi et bredt udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, så vi kan skabe de perfekte rammer for lige netop den ferie, I drømmer om. Ønsker I at samle hele familien, skal I tage et kig på vores store sommerhuse. Her finder I muligheden for at samle hele familien på tværs af generationer, uden at I skal bekymre jer om pladsmangel. Ønsker I derimod nogle rolige dage, hvor I kan oplade batterierne helt, skal I tage et kig på vores luksus sommerhuse, hvor I kan nyde godt af faciliteter som blandt andet spa og sauna. Drømmer I om en ferie helt tæt på naturen, tilbyder vi også campinghytter, hvor I er omgivet af spændende aktiviteter og naturoplevelser for både store og små.

Ønsker du noget helt fjerde kan du se vores store udvalg af ferielejligheder og sommerhuse - med pool, tæt på vandet, tæt på by - vi har det hele! Se hele udvalget her.

 

Har I allerede planlagt Kristi Himmelfartsferien?

Har I allerede planlagt jeres Kristi Himmelfartsferie? Eller er du nysgerrig på, hvilke andre ferier der er oplagte at holde på Toppen af Danmark? Så finder du meget mere lige her på vores inspirationsside. Her kan du læse om vinterferie, efterårsferie, nytårsferie og juleferie. Vi glæder os til at byde dig velkommen.