Ferie i Kandestederne

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie i et sommerhus ved Kandestederne

Lej sommerhus i Kandestederne, som er en lille by i et naturskønt område med få huse ved Vesterhavet, ca. 5 km fra Hulsig, som med tiden har udviklet sig til en lille enklave af sommerhuse i et dejligt naturområde. Vores feriehuse ligger i et lille område bestående af ca. 500 sommerhuse samt Hjorths Hotel og Kokholms Hotel. Dette er også et af Danmarks ældste sommerhusområder. Her er brede strande med høje klitter, og sommerhusene i området ligger godt beskyttede for vestenvinden bag klitterne. Kandestederne ligger syd for Hulsig Hede og nord for Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit, som hvert år vandrer ca. 15 meter mod nordøst.

Ferie i Kandestederne
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhus Kandestederne? Find det perfekte sommerhus

Her på siden kan I finde inspiration til, hvad Kandestederne og Kandestederne Strand har at byde på. Du kan ligeledes herover se et udvalg af de sommerhuse, I kan leje ved Kandestederne.

Mange vælger at besøge Kandestederne pga. de naturskønne omgivelser, og det forstår man godt. Der ligger ikke ekstremt mange sommerhuse i området, men er man heldig at få fat i ét af dem til sin ferie, så får man til gengæld også lige præcis den afslapning og det afbræk fra hverdagen, som man har brug for.

Besøger I Kandestederne, er der heller ikke langt til spændende attraktioner og seværdigheder i de omkringliggende områder. F.eks. kan I med fordel vælge at besøge Råbjerg Mile, hvor I kan begive jer ud på en vaskeægte ørkenvandring på Nordeuropas største vandreklit.

I kan også vælge at besøge én af de andre hyggelige små hyggelige byer, som ikke ligger langt fra Kandestederne. Her er Hulsig Strand et oplagt bud – dér får I nemlig også muligheden for at prøve stranden på østkysten, og så kan I jo vurdere, om den er bedre end stranden på vestkysten, hvor Kandestederne er beliggende.  

Kandestederne Strand er et besøg værd året rundt

På den dejlige strand ved Kandestederne er bilkørsel tilladt, hvilket kan være en fordel hvis man er gangbesværet eller ældre. Vandhunde og strandløver flokkes på Vestkystens hvide sandstrande. På Langagergård kan du komme med på turridning på islandske heste i klitplantagen og på stranden.

Om sommeren summer området af liv og glade dage, feriegæster der nyder naturen, sandstranden og vandet. Om efteråret kommer feriegæsterne for at opleve den vilde, øde og rå natur. Gå den lange tur ved Vesterhavet, nyd den vilde natur og det livlige Vesterhav, og afslut den skønne tur hjemme i feriehusets varme, foran brændeovnen med en varm kop kakao.
Et sted, der er smukt ved alle årstider.

Vil I gerne bo i nærheden af Kandestederne, kan I med fordel vælge at prøve at bo i en af vores campinghytter i Nordjylland, som vi for nylig har valgt at introducere som en helt ny mulighed for jer, der gerne vil bo i naturskønne omgivelser, samtidig med at I har mulighed for at gøre brug af de mange fede aktiviteter, der er at finde på campingpladsen.

Tag i sommerhus tæt på stranden ved Kandestederne

Naturen ved Kandestederne Strand kan på én og samme tid virke både barsk og betagende. De til tider høje bølger, når vinden på de rå efterårsdage for alvor blæser ind over Nordjylland, kan godt få stranden ved Kandestederne til at fremstå knap så indbydende, men det er samtidig det, der gør Kandestederne til et helt specielt sted. For på de skønne sommerdage, når solen står allerhøjest over det nordjyske, og der er vindstille, så er det svært at finde en strand i Danmark, man hellere ville være på end Kandestederne Strand.