Ferielejlighed med pool

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ren luksus for hele familien

Når kalenderen skriver efterår, eller den danske sommer disker op med en regnvejrsdag, så er det luksus at kunne trække sig indenfor og nyde en dukkert i læ for regn og kulde. En ferie med adgang til pool giver nogle andre muligheder - blandt andet at kunne holde ferie med badedragten og badebukserne pakket i tasken og drømme sig til varmere dage på stranden. 

Ferieboliger med pool
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Et godt alternativ til stranden

Det er ikke altid at vejret arter sig, selvom man besøger det danske sommerland i højsæsonen. Derfor kan det være en god ide at planlægge efter de dårlige dage, og bestille en feriebolig med pool og spa. Dermed vil I undgå børn, der er kede af, at de ikke kan vise den nye badedragt frem eller afprøve det nye badedyr. Flere og flere vælger også at holde ferie i Danmark udenfor højsæsonen, og selvom det er dejligt med en frisk gåtur ved Vesterhavet, så er det lige så dejligt at komme indenfor og få varmen. Ferien kan med andre ord blive en god kombination af frisk luft ved vandet, og ren afslapning indenfor ved poolen. Ved Krøyers Holiday Apartments er det muligt at få det hele + lidt til. Krøyers tilbyder eksklusive ferielejligheder med adgang til pool, wellness og spa i de dejligste omgivelser i Gl. Skagen. Området i sig selv giver en følelse af at være tilbage i Skagensmalernes tid, og vandet er i nærheden både i form af hav og i form af pool.

Krøyers Holiday Apartments

 De Skagensgule huse, det helt specielle nordiske lys og Vesterhavets brusen er til stede, når besøget går til Krøyers Holiday Apartments. Gl. Skagen har på trods af tidens gang, formået at bibeholde sin charme og sin autenticitet og værner om den historie, der har udspillet sig i klitterne og ved kysten. Lejlighederne ligger få hundrede meter fra stranden, og indbyder til en aftentur med is og solnedgang som hovedmål. Der er ikke langt ind til Skagen by, så når børnene har brug for tørt land under fødderne, er det muligt at tilbringe en dag i byen, der tilbyder mange spændende butikker og lækre restauranter til både frokost og aftensmad. Ferielejlighederne tilbyder, udover adgang til pool og spa, også en lang række andre komfortable faciliteter såsom vaskemaskine og tørretumbler, egen terrasse, egen parkering og trådløst internet. Indretningen i lejligheden er ligeledes komfortabel, og du kan læse meget mere om den lige her

Mærk historiens vingesus på Skagensmuseerne

Det er næsten umuligt at besøge Skagen om omegn uden at stikke snuden indenfor på Skagensmuseerne. Museerne er en sammenslutning af Holger Drachmanns hus, Anchers Hus og Skagen museum, der fusionerede i 2014 og blev til 'Skagens Museerne'. Skagens Museum blev grundlagt i 1908 af Michael Ancher, P.S. Krøyer og Laurits Tuxen på Brøndums Hotel, og museet ligger den dag i dag stadig lige ved siden af Brøndums Hotel. Bygningen der huser Skagens museet gennemgik en grundig renovering fra 2014 til 2016, og museet står derfor flot og moderne men med samme gode kunst som altid. Sammen med et besøg på museerne er det oplag at spise en god frokost på Brøndums Hotel, hvis tidligere spisesal fungerer som hjertet i det moderne museum.

Oplev havlivet i Nordsøen Oceanarium

Tæt på havnen i Hirtshals finder du Nordsøen Oceanarium, hvis opgave er at formidle livet i Nordsøen til deres gæster. Det gør de igennem store akvarier og lærerige udstillinger, der underholder både børn og voksne. Oceanariet er kendt for deres forunderlige klumpfisk, og sammen med klumpfisken er i alt 81 forskellige arter, alle levende i Nordsøen, at finde i akvarierne. Akvariet er bygget op, så det er muligt at følge en ekspedition rundt i Nordsøen med i alt 7 destinationer. Hver destination giver et indblik i de arter, der lever der, og det er op til en selv, hvor lang tid man har lyst til at bruge ved hver destination. Det er muligt at se fodringerne af sælerne udenfor museet. De bliver fodret to gange om dagen, og det er en sjov oplevelse at se de søde sæler hoppe rundt i vandet efter de mange sild. Indenfor er det muligt at opleve en daglig fodring i det store akvarium, som også er en kæmpe oplevelse at følge. 

Julemarked på Børglum Kloster

To weekender i november er det muligt at træde ind i de varme stuer på Børglum Kloster og nyde en kop varm gløgg i stearinlysenes skær. Det er umuligt ikke at komme i julestemning, når den saglige lyd strømmer ud fra minikoncerten i klosterkirkesalen, og nisseorkesteret spiller op til dans ude på klostergården. Børglum Kloster er kendt fra julekalenderen Ludvig og Julemanden, der er optaget på Børglum Kloster. Det store kloster vil være fuld af stande, der sælger alt fra julepynt til kunsthåndværk og julegaver, og du vil helt sikkert kunne finde noget at tage med hjem til din egen julestue. Julemarked på Børglum Kloster ligger op til en hyggelig dag i julens tegn, der vil få både børn og voksne i den bedste julestemning.