Ferie i Nordjylland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

De bedste ferieområder i Nordjylland

Vores sommerhusområder på Toppen af Danmark er fantastiske og vi kan tilbyde sommerhuse og ferielejligheder til leje i mange af Nordjyllands bedste områder - fra Sæby i øst og Skagen i nord. I Nordjylland er hele familien garanteret noget af det bedste en sommerhusferie kan byde på. Vesterhavet og dets smukke bølger, skønne klitter og brede strande. Følger du stranden mod nord langs Vestkysten, vil du opleve de dramatiske kystformationer. Længere mod nord findes en spændende miniørken, vandremilen Råbjerg Mile. Langs den blide Kattegats kyst ligger mange børnevenlige strande med små bølger og fint sand.

Hvor skal ferien gå hen?

Vi har sommerhuse til leje i Nordjyllands mest populære ferieområder, så det er blot op til dig at vælge, hvor næste ferie skal gå hen. Vælg et af vores områder og se, hvad der gemmer sig af smukke billeder og nyttig information om området.

Idyllisk ferie i Gl. Skagen eller Bratten Strand

Måske du allerede kender vores største sommerhusområder, måske du blot søger noget information om en potentiel næste feriedestination eller inspiration til feriens dagsture. Uanset, hvad der driver dig, så er det et kig værd at besøge vores mindre sommerhusområder som eks. Bratten Strand, Ålbæk og Lyngså. Områderne ligger mere ugeneret og naturen er lige uden for døren.

Det kan også være, at du sidder og kigger mod Skagen, men egentlig gerne vil have det endnu mere specifikt end det. Derfor har vi sørget for, at du kan finde sommerhuse udelukkende placeret i Gl. Skagen, så du kan få en rigtig klassisk ferie i et charmerende Skagenhus. Du kan læse om Gl. Skagen her.

Noget helt nyt er, at du nu har muligheden for at udforske det nye område Lille Skagen, som befinder sig i smørhullet mellem Gl. Skagen og Skagen Havn. Her vil du opleve en lille og hyggelig oase i ren Skagen-stil - blot en lille cykeltur eller en god gåtur fra alle de populære attraktioner.

Aktiv ferie i Aalbæk og Lyngså

Uanset om det er for at aktivere børnene på ferien, eller fordi du har en forkærlighed til dyr, så er Farm Fun i Aalbæk et besøg værd. Her kan I snildt få en hel dag til at gå med at kigge på kænguruer, påfugle og alle de andre dyr. Aalbæk er dog mere end familieparken. Her er nemlig også en smuk natur i bl.a. Aalbæk Klitplantage og Råbjerg Mose. Med andre ord finder i et væld af aktiviteter her i området. Du kan leje et sommerhus og læse mere om Ålbæk her.

Er det aktiviteter på vandet, der lokker, når der skal vælges ferieområde, så kan I se mod Lyngså. Her fra er der nemlig ikke langt til vandet, hvor der kan lejes kanoer, vandcykler og andre ting til en masse timers underholdning på vandet. Der er tilmed gode muligheder for at fange fisk til aftensmaden fra Danmarks længste mole. Se alt om Lyngså her.