Sommerhuse til 2 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hyggelig sommerhusferie for to personer

Drømmer du om at forkæle dig selv og din partner med en uforglemmelig ferie? Eller måske du gerne vil invitere din bedste ven på en tiltrængt sommerhusferie? Uanset hvad er du kommet det helt rette sted! Hos Toppen af Danmark tilbyder vi et stort udvalg af hyggelige og intime sommerhuse til 2 personer, der kan skabe de perfekte rammer for en dejlig ferie i idylliske omgivelser.

Uanset om I ønsker en hyggelig feriehytte midt i naturen, en bynær ferielejlighed eller et luksuriøst sommerhus lige ned til havet, har vi noget, der passer til lige netop jeres behov og ønsker. Fælles for alle sommerhuse og ferielejligheder er, at I altid befinder jer tæt på maleriske omgivelser, gyldne sandstrande og det brusende hav - og selvfølgelig hyggelige og pulserende feriebyer!

Book jeres sommerhus til 2 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Oplevelser i Skagen og omegn

Uanset om du rejser sammen med din partner, din ven eller måske et nært familiemedlem, er der et stort udvalg af oplevelser og aktiviteter, som I kan udforske på jeres ferie.

Skagen og omegn byder på en helt enestående natur, som spænder lige fra hvide sandstrande, storslåede klitplantager og store skovområder. Besøg f.eks. Grenen, som er et must-see sted, hvis I er på ferie i Skagen eller oplev Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandreklit og en naturoplevelse, I ikke vil være foruden. I kan også udforske de fantastiske naturområder på cykel, da I i og omkring Skagen finder mange smukke cykelruter, der fører jer igennem enestående naturlandskaber og hyggelige byer. 

Ønsker I at udforske Skagens kulturelle og historiske scene, er der også rig mulighed for det. Skagen byder på mange kunstforretninger, værksteder og museer - både for jer der er historieinteresseret eller jer, der ønsker at opleve spændende kunst og keramik. Besøg f.eks. Skagens Kunstmuseum, Anchers Hus og Have eller Bunkermuseet i Hirtshals.

Ønsker I at forkæle jer selv lidt ekstra på ferien med kulinariske oplevelser bugner Skagen heldigvis i lækre specialiteter og restauranter - uanset om I ønsker at nyde en lækker middag ude på en af de mange restauranter eller cafeer eller ønsker at købe lækre specialiteter med hjem i sommerhuset. Skagen er især kendt for sine lækre fiskerestauranter, hvor I kan nyde friskfanget fiskespecialiteter. 

Book et sommerhus med vores 2-personers tilbud

Rejser I kun to personer sammen er det helt oplagt at tjekke vores 2-personers tilbud ud. Med vores 2-personers tilbud kan I spare 10% på vores sommerhuse, når I kun er to personer, der booker sommerhuset. De gode besparelser er en oplagt mulighed for at invitere din partner med til en romantisk getaway eller måske tage din mor, bedste ven eller bror med på en ferie for to, hvor I kan komme tæt på hinanden på en anden måde, end I kan i hverdagen. De penge som I sparer på huslejen kan I med fordel bruge på alt det sjove - f.eks. kan I tage ud at spise en lækker middag eller besøge nogle af de mange, spændende museer i byerne omkring. 

Vi tilbyder også mange andre fordelagtige tilbud, som du kan læse meget mere om her!

Sommerhuse med 2-personers tilbud
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}