Last minute tilbud

Last Minute ferie til billige penge

Opstår der spontant nogle fridage, som I ønsker at bruge på en skøn ferie, så er det her I skal lede efter nogle rigtig gode Last Minute tilbud. Året rundt vil tilbuddene blive opdateret, og det gælder om at være hurtig, hvis I skal være de heldige, der tilbringer en uge i den fantastiske Nordjyske havluft. 

Last minute
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Flere rabatter - endnu flere ferier

At holde ferie er noget af det bedste - at holde en billig ferie i de mest fantastiske omgivelser er endnu bedre. Vores Last Minute tilbud giver dig og familien muligheden for at booke et sommerhus i Skagen og omegn i sidste øjeblik med rabatter, der ikke er til at sige nej til. De billige priser på huslejen giver plads til ekstra goder i form at flere is eller besøg på flere attraktioner - eller måske skal de sparede penge bruges til endnu en ferie senere på året? Uanset hvad så finder du formidable rabatter på huse, der er lige så formidable og i naturomgivelser, der vil tage vejret fra jer. 

Den helt rigtige ferie for jer - med rabat

Der kommer løbende rabatter på mange forskellige sommerhustyper, så det handler om at holde øjne og ører åbne. Det kan være i et sommerhus med plads til hund, i et sommerhus med pool eller i et sommerhus helt tæt på stranden og havet. Måske søger I at komme afsted på et helt bestemt tidspunkt, hvor jeres yndlings attraktion er åben, eller måske ønsker I bare at holde ferien udenfor højsæsonen. Der er mange penge at spare, så det er tiden værd at vente på det helt rigtige tilbud, der passer perfekt til jer. 

  

Feriehus med pool

Hvis I ønsker luksus på ferien, og sæsonen ikke skriver solbadning på stranden, så er en feriebolig med pool måske den perfekte løsning for jer. En indendørs pool stiller nogle muligheder til rådighed for den aktive og vandglade familie, der drømmer om at få en ferie fuld af vand - og selvom huset indeholder en pool, så kan man stadig godt tage en frisk dukkert i Vesterhavet, hvis det lokker for meget. Hold øje med tilbudene her på siden eller gå ind og se vores udvalg af ferieboliger med pool lige her. 

2 personers rabat

Står ferien i tosomhedens tegn, eller fortjener din mor eller bedste veninde lidt ekstra forkælelse i form af en tur i sommerhus, så har vi de helt rigtige tilbud til dig. Vi tilbyder rabatter på en lang række sommerhuse, hvis I kun er to personer, der skal på ferie sammen. Sommerhusene er i samme gode kvalitet som altid, og naturomgivelserne indbyder til lange gåture eller afslapning på stranden. Hvis vejret er koldt eller blæsende, så er alle vores huse indrettet hyggeligt, og tiden kan derfor hurtigt gå med hygge under dynen på sofaen. Se alle vores 2 personers rabatter.

Naturoplevelser i og omkring Skagen

Når du har inviteret kæresten, familien eller vennerne på ferie, så er det oplagt at tilbringe nogle kvalitetstimer ude i den friske luft. Heldigvis ligger Skagen i Nordjylland, hvor der findes brede sandstrande, skove og uendeligt lange klitter med højt græs og hybenroser så langt, øjet rækker. Det er det oplagte sted at få nogle fede naturoplevelser, og børnene kan lære, hvordan naturen ser ud på forskellige tider af året. Se to have mødes, besøg danmarks største vandreklit eller led efter rav ved Vestkysten efter en vildt vinterstorm. Nordjylland er et sandt paradis af naturoplevelser, der bare venter på at blive udforsket.  

Cykelferier

Hvis I leder efter et stort udvalg af cykelruter, I kan udforske, så er Nordjylland det helt rigtige sted at gøre det. Her findes utallige optegnede ruter både til MTB og til almindelige cykelture. Hvis du er til fart over feltet, og har spændt din mountain bike bag på bilen, så er det muligt at finde ruter, der er velegnet til både begyndere og øvede ryttere. Som familie kan I finde børnevenlige ruter, der tager jeg med rundt i områderne, så I kan få en oplevelse af den barske Nordjyske natur helt tæt på. Få gode tips og find ruter til din cykelferie.

Hvorfor lejer vi billige sommerhuse ud?

Ingen udlejere ønsker, at deres huse skal stå tomme, når de i stedet kan leje det ud til fordelagtige priser for deres lejere. Det er en deal, der kommer begge parter til gode, da udlejeren undgår et tomt hus, og samtidig kan du og din familie nyde godt af en ferie til en formidabel pris. Det giver god mening for husejeren at sætte lejen ned, hvis huset ikke er udlejet et par uger inden ankomstdagen, og det giver endnu flere familier muligheden for en spontan tur i sommerhus og dermed give endnu flere en god og positiv oplevelse. Det handler om at omfavne spontaniteten for både udlejer og lejer - dermed sikrer vi, at alle får den bedst mulige oplevelse. Vi ønsker dig en god tilbudsjagt!