Lej et sommerhus med plads til alle

Leder I efter et sommerhus der har plads til hele familien eller ønsker I måske at samle to familier under ét tag? Eller drømmer I om at samle hele venneflokken, som I så længe har snakket om? Så er vores store sommerhus i Skagen og omegn lige sagen! Her kan I nemlig leje et sommerhus, hvor der er plads til alle samtidig med, at der er mulighed for, at man kan trække sig lidt, og have en rolig stund for sig selv, hvis der skulle være behov for det. Der er altså mange fordele ved at leje et af vores store sommerhuse, og at der er plads til alles behov og ønsker, er blot en af dem.

Store sommerhuse i Skagen og omegn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Store sommerhuse med plads til familie eller venner

Vores store sommerhuse kan rumme helt op til 24 personer og giver således mulighed for at samle alle dem, som du holder af! I vores store sommerhuse kan du samle hele familien på tværs af generationer til den ultimative familieferie, så I kan skabe endnu flere uforglemmelige ferieminder sammen. Sommerhusene giver plads til alle og tilbyder altid rigeligt med plads, så både leg for børnene og afslapning for de voksne kan foregå samtidigt.

Drømmer I derimod om at samle vennerne til en skøn sommerhusferie, så er et af vores store sommerhuse også et oplagt valg. Uanset om det drejer sig om den årlige sommerhustur, genforening med højskolevennerne eller en festlig nytårsaften, vil I uden tvivl finde det perfekte sommerhus for jer!

 

Begivenheder og mærkedage i et stort sommerhus

Skal familien eller vennerne samles til fest og fejring, så kan et stort sommerhus i Skagen eller omegn skabe de perfekte rammer for festlighederne. Det er nemlig ikke en selvfølge at have plads til at samle mange mennesker hjemme hos sig selv, og skal du fejre rund fødselsdag med familien eller samle gymnasievennerne til jubilæum, er det derfor oplagt at leje et sommerhus med masser af plads.

På den måde kan du nyde den store dag sammen med hele familien eller alle vennerne uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt der nu er plads nok hjemme i stuen. Ved at booke et sommerhus til begivenheden kan du også gøre den store dag til noget ekstra specielt, som du og dine gæster kan tænkte tilbage på og mindes med glæde.

I et stort sommerhus vil I tilmed også kunne samles over flere dage, eller måske en hel uge, og således hygge jer med at forberede festlighederne sammen i dagene op til.

Aktiviteter for børn og voksne i Skagen og omegn

Uanset om det er familien eller vennegruppen der skal på ferie sammen, er Skagen den perfekte destination. I Skagen og resten af Nordjylland finder I nemlig aktiviteter, seværdigheder og oplevelser for både store og små.

I Skagen og områderne omkring finder I eksempelvis skøn natur, der både kan opleves fra cyklen eller på gåben. Her kan I på vandreturer rundt i det nordjyske landskab og blive betaget af den rå og smukke natur, som Nordjylland har at byde på. Skal I opleve en helt enestående natur, kan I lægge vejen forbi Råbjerg Mile, der er Nordeuropas største vandreklit og det tætteste Danmark kommer på en egentlig ørken. Milen dækker et stort område på lige knap 1 kvadratkilometer og rummer hele 4 millioner kubikmeter sand! Derudover bevæger Milen sig årligt 15 meter mod nordøst, hvilket betyder, at Milen på et tidspunkt vil dække noget af hovedvejen mellem Frederikshavn og Skagen, alt imens den efterlader et enestående landskab bag sig. Når du besøger Råbjerg Mile, er der altså mulighed for at opleve et helt unikt landskab og ikke mindst få masser af sand mellem tæerne!

Er I villige til at køre efter de nordjyske seværdigheder, er også Nordsøen Oceanarium i Hirtshals et oplagt besøgsmål. Nordsøens Oceanarium er Nordeuropas største akvarium, hvor I kan komme helt tæt på det spændende dyreliv under havets overflade. Her kan I opleve intet mindre end 7.000 fisk og andre af havets dyr, herunder sæler som I blandt andet kan se i det store udendørs anlæg eller i undervandstunnellen. Hos Nordsøens Oceanarium er der altså masser af spændende oplevelser, hvilket gør attraktionen til den perfekte destination på en hyggelig dagstur for alle vennerne eller hele familien.