Krøyers Holiday Apartments

Ferielejlighederne Krøyers Holiday Apartments
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferielejligheder i Skagen

Den Skagensgule farve dominerer Krøyers Holiday Apartments, der er placeret i hjertet af det historiske Gl. Skagen. Toppen af Danmark, og Skagen især, har i mange år været kendt for sit helt specielle lys og sin fantastiske natur, der bliver formet og omformet alt efter Vesterhavets temperament. Gl. Skagen er stadig et billede på den tid, der engang var, og har formået at bibeholde sin charme og sin autenticitet og værner om den historie, der har udspillet sig i klitterne og ved kysten i mange hundrede år. Lejlighederne ligger ikke andet end et par få hundrede meter væk fra stranden, der er perfekt til fund af hulsten og en romantiske stunder med blik over havet og solnedgangen. Hvis de mindste i familien er med på ferie, så kan de nyde en lækker is fra kiosken, mens forældrene nyder lyden af Vesterhavet og den friske vind fra havet. 

Skagen by ligger ikke langt fra Gl. Skagen, så hvis I trænger til at få tørret håret og komme lidt ud, så kan I få mange timer til at gå inde i Skagen med lækker mad til morgen, middag og aften, og hvis lysten er til det, så er der mange eksklusive og spændende butikker, der sælger alt fra køkkenudstyr og møbler til tøj og sko. 

Ferielejlighederne tilbyder, udover adgang til pool og spa, også en lang række andre komfortable faciliteter såsom vaskemaskine og tørretumbler, egen terrasse, egen parkering og trådløst internet. Indretningen i lejligheden er ligeledes komfortabel, og du kan læse meget mere om den herunder.


Faciliteter i lejlighederne

De større lejligheder til 6 personer er flot indrettet med interiør af Phillipe Starck samt et Bang og Olufsen anlæg. Møblerne er fra Casa Marc Italy, og køkkenet samt hvidevarer er fra Gaggenau. I finder 3 dobbeltværelser på lejlighedens første sal, hvor i samtidig finder et fælles gæste toilet. I stueetagen er der etableret et stort og lyst køkken/alrum og stue ud i ét i, og i stuen er der en åben pejs til hyggelige stunder om aftenen. Lejligheden har endvidere et rummeligt og moderne badeværelse i gennemført stil. Der er fri trådløs internet, kombineret vaskemaskine og tørretumbler og parkering lige foran huset. Udendørsarealerne byder blandt andet på egen terrasse med solvogne, havemøbler og grill. 

De mindre 2 personers lejligheder består af et dobbeltværelse, stort og lyst køkken alrum og stue med åben pejs. Der er desuden egen terrasse med havemøbler og grill, så I kan sidde ude hele aftenen, når vejret er til det. 

Studiolejlighederne er udstyret med en dobbeltseng og en fantastisk udsigt, da de ligger på 1. sal. 

Alt i alt er Krøyers Holiday Apartments de perfekte rammer til en god ferie i dejlige Skagen. 

Ferie med pool i Skagen

Der er ingen tvivl om, at Vesterhavet og dets strande er noget af det, som Nordjylland er særlig kendt for, og det er ikke uden grund! Der er noget helt særligt over at bade i åbent hav og mærke sandet mellem tæerne. Men lige så dejligt det kan være at bade i havet, når solen skinner fra en skyfri himmel, og de varme vinde stryger mod ens hud, lige så surt kan det være, at skulle hoppe i vandet, når himlen åbner for sluserne og sender regn og kold luft ned over lille Danmark. Vi kan være uheldige, at sidste scenarie udspiller sig lige midt i sommerferien, men så skal I ikke fortvivle. Når I besøger Krøyers Holiday Apartments, så er I nemlig sikret en badeferie uanset, hvordan vejr og vind opfører sig. Det eneste, I skal gøre, er at huske at pakke badebukserne og badedragten og hoppe i det dejlige opvarmede vand i vores pool. 

Nogle mennesker ser dog en kold dag som en perfekt mulighed for at hoppe i bølgerne og blive frisket helt op. Til disse vinterbadere venter der varme bade og sauna, når I vender retur efter en tur i det iskolde hav. 

En ferie med pool er altså for hele familien, og for alle dem der elsker at bade, og gerne vil nyde godt af en ekstra luksus på ferien. 

Oplevelser i Skagen

Havets guld - Rav

Når efteråret og vinterens vilde storme rusker godt op i Vesterhavets vande, så er det tid til at spænde vandreskoene på og komme ned til vandet. En morgen efter en stor storm er der rigtig gode chancer for at finde et stykke af det gyldne levn fra fortiden, hvis man kigger godt efter i klynger af tang og andet, der er skyllet op. Rav kan have uendeligt mange forskellige former, størrelser og farver, og er du meget heldig, så kan du finde et stykke med et dyr, fx en myg, der har ligger i ravet i mange tusind år. Hvis ikke du er heldig I din søgning ved vandet, så er der heldigvis mange butikker, hvor du kan få lov til at se ravet helt tæt på, og måske skal du have et smykke med hjem som minde fra din ferie i Skagen? Læs meget mere om rav, ravture og hvor du kan købe ravet lige her! 

Grenen

Hop på Sandormen, traktoren der kører mellem Grenen og parkeringspladsen ved Grenen, og kør på stranden helt ud til Danmarks nordligste punkt Grenen. Grenen er stedet, hvor de to have Kattegat og Skagerak mødes og hvor det derfor er muligt at stå med en fod i hvert hav. Det er også muligt at gå ud til Grenen, hvor I undervejs støder på Drachmanns gravsten og kan se bunkere fra 2. Verdenskrig. Det er en naturoplevelse af de helt store, men det er stærke kræfter, der er på spil, så det gælder om at være varsom i vandet, og det frarådes på det kraftigste at bade i vandet ud for Grenen. Se flere billeder af Grenen og book et sommerhus i nærheden, lige her! 

Fårup Sommerland

Står ferien i børnenes tegn, og vil I gerne forkæle hele familien med en dag fuld af sjov og fede forlystelser? Så skal I tage et besøg i Fårup Sommerland. I kan komme til forlystelsens parken på ca. 1 time og 20 minutter fra Skagen, og herefter kan I garanteret få en hel dag til at gå med at more jer i de mange forlystelser, der er både for de helt mindste og de større børn. Hvis vejret er til det, kan I komme på besøg i badelandet, hvor der blandt andet er mega fede vandrutsjebaner og et bølgebassin, der næster får jer til at tro, at I er i Vesterhavet. Hvis der er hesteglade børn i flokken, så er det også muligt at komme på rideture, der strækker sig lige fra en tur i terræn til en rolig trækketur gennem skoven. Se meget mere på Fårup Sommerlands hjemmeside eller læs mere om ferie med børn!

Skagen Harbour Apartments

Ved Skagen Harbour Hotel er det nu muligt at leje sig ind i 22 nyopførte lejligheder, der varierer fra 84 - 96 m2 i størrelsen. Alle lejlighederne er luksuriøst indrettet, og hvis du bor i en af lejlighederne, har du mulighed for at tilkøbe en morgenbuffet i hotellets restaurant. Lejlighederne er dejligt placeret på havnen i Skagen, og herfra er det nemt at komme op i byen, hvor det pulserende ferieliv kan mærkes på lang afstand. 

Det er samtidig muligt at nå en lang række aktiviteter og attraktioner, og den fantastiske Nordjyske natur er ikke andet end en cykeltur væk. Fx kan du på cykel nå Grenen, Den Tilsandede Kirke, Råbjerg Mile, Gl. Skagen og mange andre dejlige steder. 

Find meget mere information om Skagen Harbour Apartments, eller læs mere, hvis du leder efter en ferie med pool!