Sulbæk Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie i sommerhus ved Sulbæk Strand

Stranden nord for Sæby, Sulbæk strand er meget populær, ikke mindst for børnefamilier. Sulbæk strand et sommerhus i flot natur, hvor børnene kan pjaske i vandkanten, bygge sandslotte og finde strandskaller og konkylier - måske endda rav. Stranden starter næsten inden i byen. Du skal bare lige krydse gangbroen over åen, så strækker strandpromenaden sig flere kilometer mod nord. Det betyder også, at det er let at kombinere en dag på stranden med en spadseretur i Sæbys gamle bydel, en frokost på havnen eller en is. I horisonten mod nord kan du se Frederikshavn og på havet den tætte trafik af færger, fragtskibe og lystsejlere. Eller gå på opdagelse i Sæbys gamle bydel og hyggelige havnemiljø - mulighederne er mange med et sommerhus ved Sulbæk strand.

Gå ikke glip af et besøg i Frederikshavn – havnebyen med en af Danmarks længste gågader. Langs med gågaden, og i sidegaderne, finder du mange forskellige slags butikker, hyggelige caféer og et rigt udvalg af restauranter. Børn har meget at vælge mellem i Frederikshavn – f.eks. det store indendørs legeland ”Fun House”, det caribiske vandland ”The Reef” eller den eksotiske palmestrand.

Ferie i Sulbæk
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Her har børnefamilier masser af spændende oplevelser og attraktioner at vælge mellem

Golfspillere har flere baner at vælge mellem. Tættest på Sulbæk Strand ligger Sæby Golfklub. Inden for 1 times kørsel findes yderligere 5 golfbaner: Frederikshavn Golfklub, Sindal Golfklub, Hjørring Golfklub, Hirtshals Golfklub og Golfklubben Hvide Klit (Danmarks nordligste golfbane, smukt anlagt i åben klitplantage få kilometer syd for Skagen).

Også lystfiskere har gode muligheder. Man kan fiske fra molerne ved havnen eller direkte fra kysten. I Voer Å, lidt syd for Sæby, kan man fange ørred, aborre og skrubbe, men husk at købe fisketegn (f.eks. hos turistbureauet i Sæby eller den lokale købmand i Voerså). Området har flere Put & Take fiskesøer.

Her på Toppen af Danmark har børnefamilier masser af spændende oplevelser og attraktioner at vælge mellem. Lidt syd for Aalbæk ligger familieparken Farm Fun, en hyggelig dyrepark med legeland hvor man kan møde alle gårdens dyr samt kænguruer, emuer, hængebugsvin, påfugle og mange andre dyr. I Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man opleve Nordsøens dyreliv på tæt hold i Nordeuropas største akvarium. Under et besøg i Eagleworld, også kaldet Ørnereservatet, oplever man ørne og andre rovfugle i fri natur. Børnene vil elske en dag i Fårup Sommerland, den store forlystelsespark ved Blokhus på vestkysten. Også det smukke Voergaard Slot, der siges at være hjemsøgt af flere spøgelser, er bestemt vært et besøg.