Skagen Harbour Apartments

Ferielejligheder i Skagen By

Skagen By er indbegrebet af hyggelige små gader med røde og gule huse, stokroser i alle farver om sommeren og en havn, der emmer af liv og nerve. Tæt på denne havn finder I Skagen Harbour Apartments, der er ferielejligheder i topklasse. Havnen har altid været hjem for masser af liv, og turister ynder også at besøge havnen og få en lækker frokost med friskfangede fisk. Går man længere op i byen, rammer man efter få minutter den centrale del af byen, der er centreret om gågaden og Sankt Laurentii vej, hvor man blandt andet møder Skagens Museum, Slagter Munch og Brøndums Hotel.

Der er mange ting at se og opleve i Skagen, og hvis I spørger os, så er en enkelt dag slet ikke nok til at komme rundt om dem alle sammen. Book et ophold på Skagen Harbour Apartments og oplev Skagen både om morgenen, middagen og aftenen - lyset ændrer sig konstant, men formår hele tiden at bevare sit helt særlige skær, der har gjort Skagen så populære ved store kunstnere som P.S. Krøyer, Michael Ancher og Anna Ancher. Du kan i øvrigt se kunst fra dem alle på Skagen Museet.

Fordelen ved ferielejlighederne er blandt andet, at I kan være mange afsted sammen, uden at skulle bo under samme tag. Læs herunder hvordan de forskellige lejligheder er indrettet, så I bedst muligt kan få planlagt jeres næste tur. 

Faciliteter i lejlighederne

Ved Skagen Harbour Apartments er det muligt at leje sig ind i to forskellige slags lejligheder. Lejligheder til 4 personer eller lejligheder til 6 personer. Begge former for lejligheder er luksuriøst indrettet og har gode muligheder for overnatning og madlavning i de tilhørende køkkener. 

Lejlighederne til 4 personer er 63 m2 store og indeholder to separate værelser med dobbeltsenge og et indbydende badeværelse. Køkkenet er udstyret med alle de nødvendige ting til madlavningen, så rammerne for en hyggelig er på plads allerede, når I ankommer til lejligheden. Om sommeren kan I nyde en kop kaffe på det store åbne terrasse areal eller gå den korte vej ind til Skagen by. Det er muligt at tilkøbe god morgenmadsbuffet i Skagen Harbour Hotels restaurant. 

Lejlighederne til 6 personer er fordelt både i stuen og på 1. sal. Dem i stuen har adgang til det store åbne terrasseareal, mens dem på 1. sal er udstyret med egen 10m2 stor altan med tilhørende havemøbler. Størrelsen varierer mellem 84 - 96 m2, og de er alle udstyret med det samme gode og kvalitetsbevidste interiør, tre værelser, to toiletter og 1 badeværelse. Også i disse lejligheder er det muligt at tilkøbe morgenmadsbuffeten fra Skagen Harbour Hotels. 

Ferielejligheder i Skagen
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Luksusferie i Skagen

At være på ferie er for mange en luksus i sig selv, men hvis denne oplevelse oven i købet bliver toppet med vaskeægte luksusfaciliteter, så må det siges at være en ferie, man ikke vil hjem fra. Der er mulighed for det hele i Skagen - I skal bare vide, hvor I skal lede. Ved Skagen Harbour Apartments kan I få luksus til ferien igennem lækre ferielejligheder, der alle er luksuriøst indrettet, og ligger med en placering, der næsten ikke bliver bedre, hvis man gerne vil være tæt på, hvor det sker. Samtidig kan gæsterne i ferielejlighederne vågne til de klassiske lyde fra havnen, når den stille vågner op tidligt på morgenen, og nænsomt vækker resten af byen, så den endnu engang er klar til en pulserende dag fuld af handler og lækker mad. 

Krøyers Holiday Apartments er du længere væk fra det pulserende by- og havneliv, men til gengæld er du tæt på vandet og på de historiske vingesus fra Gl. Skagen. Her vågner du til lyden af Vesterhavet og til fuglene, der stille begynder at strække vingerne og gå på jagt efter insekter og andet mad. Her er du som forsvundet ind i en anden tid, hvor kunstnere sad på stranden, og livet gik lidt langsommere. Udover en mærkbar ro så er det også muligt at benytte sig af en pool og et lækkert spaområde - du får altså hele luksuspakken, når du booker ved Krøyers Holiday Apartments

Oplevelser i og omkring Skagen

Rubjerg Knude Fyr

Tæt på Lønstrup i den vestlige del af Vendsyssel finder I Rubjerg Knude Fyr. I Rubjerg Knude området er det muligt at følge Vesterhavets greb ind i landet på Vestkysten, da fyret er i overhængende fare for at styrte i vandet, hvis ikke det bliver flyttet længere ind i landet. Sandet er i løbet af årene blæst op til fyret, og i sin tid var det sandet, der tvang fyret til at lukke, da man ikke kunne se lyset fra tårnet. Den dag i dag er sandet vandret forbi fyret, og man befinder sig derfor i en vandreklit, når man er på besøg ved fyret. Udover en spændende historie så er fyret også den heldige indehaver af en formidabel udsigt, der tager pusten fra de fleste. Lønstrup by kan nås ved en lille køretur, og her er små hyggelige caféer og butikker. 

Råbjerg Mile

Velkommen til Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Vandreklitten er et yndet udflugtsmål for gæster i Nordjylland, og det er der en grund til - det er en fantastisk naturoplevelse! Råbjerg Mile strækker sig ca. 1000 meter i både bredde og længde, og det højeste punkt befinder sig 40 meter over vandets overflade. I løbet af året flytter milen sig med vinden ca. 15 meter mod nordøst, ud mod Kattegat. Råbjerg Mile er hjem for mange timers leg, da sandet kan bruges til at løbe i, hoppe i, bygge af eller bare vandre i - det er dog vigtigt at være opmærksom på kviksand, da der er risiko for at komme ud i farlige områder.

Ørnereservatet

Besøg ørnene i deres naturlige omgivelser i Ørnereservatet. Reservatet, der hedder Eagle World, er specialister i ørne, og som publikum kan I forvente en dyrepark, hvor fuglene har det godt, og hvor personalet er kompetent. Modsat mange andre dyreparker så går Ørnereservatet meget op i, at det er på fuglenes betingelser og ikke publikums. Derfor er det også begrænset hvor mange, der må komme ind i reservatet af gangen, og det er op til rovfuglene selv, om de vil fodres og deltage i opvisningen. I kan læse mere om parkens åbningstider, hvornår der er fodring og bestille billetter til en opvisning lige her! 

Krøyers Holiday Apartments

Skagensgule huse, hulsten til en ranke og is i lange baner - Gl. Skagen er en perle i det Nordjyske landskab. Midt i denne perle med få hundrede meter til stranden finder du Krøyers Holiday Apartments - ferielejligheder i allerbedste klasse og med en placering der er svær at toppe. Udover en placering i allerbedste kvalitet så kan Krøyers Holiday Apartments også byde dig indenfor til et dyp i poolen, hvis du bor i en af lejlighederne. Det gør ferien lidt mere interessant, hvis det er vinter, eller hvis sommervejret ikke arter sig på bedste vis. Derfor er et besøg på Krøyers Holiday Apartments en dejlig oplevelse uanset om det er sommer, efterår, vinter eller forår. Naturen ændrer sig konstant, og der er sjove aktiviteter både inde og ude året rundt. I kommer ikke til at kede jer på jeres ferie! 

Skagen by ligger ikke andet end nogle minutters kørsel fra Gl. Skagen, og den kan også nås på cykel. Herinde finder I alt, hvad hjertet begærer i butikker, restauranter, caféer og kultur. Spis frokost på det historiske Brøndums Hotel og bevæg jer herefter over til Skagens Museet, der for ikke mange år siden gennemgik en totalrenovering. Udstillingen er god til både børn og voksne, og dets faste samling viser et stort udsnit af alle Skagens malerne, samtidig med at særudstillingen tit pryder museets vægge. 

Hvis I drømmer om en ferie i luksus, hvor kunst, kultur, smuk natur og et pulserende byliv er i højsædet, så skal I booke en ferielejlighed ved Krøyers Holiday Apartments hurtigst muligt. Her får I alt den ferie I kan drømme om - og endda i selveste Skagen!