Tilbud

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Her finder du gode tilbud til din næste ferie

Hos Toppen af Danmark tilbyder vi en lang række rabatter og tilbud til dig, der vil billigt på ferie i Nordjylland!

Tjek blandt andet vores stærke toptilbud hvor du sparer mindst 20% på lejen eller benyt dig af et Last Minute tilbud, hvis der spontant opstår nogle fridage.
Planlægger du en god lang ferie er der også penge at spare, såsom 14 dage for 10 dages pris eller 3 uger for 2 ugers pris.
Hvis du ønsker en ferie med fokus på nærvær og samvær, kan du bladre i vores tilbud på sommerhusleje for 2 personer.

Her finder du med garanti et godt tilbud, uanset hvilken ferieform du ønsker ved den nordjyske vest- eller østkyst.

Sommerhuse med tilbud
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhustilbud hele året rundt

Når du lejer et sommerhus eller en feriebolig hos Toppen af Danmark, skal du ikke lede længe efter gode rabatter og tilbud. Vi har rabat på en lang række feriehuse i Nordjyllands dejlige omgivelser, og vi opdaterer løbende vores tilbudssider med nye besparelser. Tilbuddene gælder for alle vores forskellige typer feriehuse, og du kan derfor spare penge på alt fra en feriebolig kun et stenkast fra stranden, et sommerhus med pool eller et hus med stor have og plads til hunden. Blandt de mange feriedestinationer i Nordjylland er Skagen i mere end én forstand på toppen. Her får man unikke naturoplevelser og ikoniske attraktioner, og du kan altid finde mange tilbud på feriehuse i Skagen.


Ferielejligheder med pool

Intet siger luksus og afslapning som muligheden for at trække i badetøjet og slappe af i en opvarmet pool. Udforsker du vores mange tilbudssider, vil du støde på en række forskellige ferielejligheder, hvor netop dét kan blive en realitet – og så endda til en fornuftig pris. Langs den nordjyske vest- og østkyst finder du muligheder for at booke ferieboliger med pool som Krøyer’s Holiday Apartments i Skagen, hvor der er skruet helt op for velvære. Her får du adgang til et decideret wellnessområde, hvor du har adgang til pool, sauna og spa. Læs meget mere lige her! 

Dugfriske nyheder fra det salte hav

Last Minute tilbud til de hurtige

Opstår der pludselig et hul i kalenderen, er det en god idé at holde øje med vores gode Last Minute tilbud. Her opdaterer vi løbende siden med nye besparelser på feriehuse med kort frist. Med de gode besparelser på huslejen bliver der pludselig mulighed for at fylde ferien med mange flere oplevelser og aktiviteter, men det handler om at være vaks ved havelågen, hvis du skal være den heldige, der sparer de 10%, 15%, 20% eller mere på et sommerhus eller en feriebolig. Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvis du ikke vil gå glip af de gode tilbud. Så er du foran i køen, når det næste Last Minute tilbud kommer rundt om hjørnet.


Billig miniferie og weekend i feriehus

Trænger du til et pusterum fra hverdagen i form af et romantisk ophold i feriehus eller måske en forlænget weekend med vennerne så book en miniferie. Toppen af Danmark tilbyder gode priser på feriehuse til dig, der ønsker 2, 3 eller 4 overnatninger. Vælg blandt vores brede udvalg af tilbud på miniferier og hold en velfortjent pause. En miniferie er en oplagt mulighed for selvforkælelse, en grundig opfyldning af energidepoterne og en masse gode oplevelser i de dejligste omgivelser. Fridagene kan næppe bruges bedre end i et skønt feriehus i Skagen og omegn.

Tilbud på 2 ugers ferie

En lang ferie i en af Nordjyllands talrige ferieområder er aldrig en dårlig idé, og hos Toppen af Danmark Feriehuse kan det især betale sig med vores gode rabatter på et længere ophold. Bestil eksempelvis 14 dage og betal for 10 eller 3 uger for 2 ugers pris, hvis du ønsker endnu mere tid på din ferie. Du får med andre ord foræret en række feriedage, som du med fordel kan bruge på de mange aktiviteter og oplevelser, Nordjylland har at tilbyde. Gå på opdagelse i vores inspirations-side og begynd planlægningen af din næste lange ferie allerede nu.


Spar penge på et sommerhus for 2 personer

For mange er sommerhusferien en oplagt mulighed for at trække stikket og nyde ro og hygge i samværet med sin elskede. For andre er sommerhuset ramme for en aktiv ferie med en god ven eller veninde, fyldt med aktiviteter i det alsidige nordjyske landskab. Uanset hvem du tager med på ferie - og hvordan I tilbringer ferien sammen - giver vi jer de bedste forudsætninger ved at tilbyde gode besparelser, når I bestiller et feriehus til max. 2 personer. Skal det være en feriebolig med pool, spa og velvære, eller tæt på mountainbike-ruter, golfbaner og muligheder for ridning? Valget er jeres, men et rigtig godt udgangspunkt er et tilbud på sommerhuse til 2 personer.