Miniferie i Nordjylland

Miniferie i et sommerhus

Har du nogle dage tilovers eller trænger du bare til at komme lidt væk hjemmefra? Så book en miniferie i Nordjylland hos Toppen af Danmark. Hvad enten der er tale om 2,3 eller 4 overnatninger, har vi et bredt udvalg af feriehuse. Så tag din partner med på et romantisk get-away, nyd nogle dage med gode venner, kvalitetstid med børnene eller hold en stor familiefest. Mulighederne er mange.

Miniferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Miniferie - til de travle! 

Det kan være svært at finde tid til hinanden og finde tid til at slappe af i en stresset hverdag. Derfor tilbyder vi muligheden for at booke en miniferie i et sommerhus eller en ferielejlighed hos os, så der kan komme lidt kvalitetstid ind på kontoen - uden at det kræver en hel ferie. Det kan være der pludseligt opstår nogle fridage sidst på ugen, og I gerne vil bruge dem i noget af Danmarks smukkeste natur eller at du gerne vil forkæle din eneste ene med en romantisk tur til Vesterhavet. En miniferie i et sommerhus i Skagen eller omegn er perfekt på mange måder, da den indeholder alt det gode i en ferie, men det kræver ikke en masse fridage.  

Få dage = flere ferier

Det kan også være, at I vælger at dele jeres feriedage ud over året, og booker mere end én miniferie. På den måde er der mulighed for at få flere pauser fra hverdagen i løbet af året, for næsten samme pris, som hvis man holder én enkelt ferie. Så kan I holde ferier på forskellige tidspunkter af året, og opleve hvor foranderlig kysten er hele året rundt. Vi har mange forskellige former for overnatningsmuligheder, så I kan udforske om I er mest til en ferielejlighed midt på den pulserende havn i Skagen, eller om en ferie tæt på naturen ved Gl. Skagen er mere jer. 

Last Minute tilbud

Hvis I godt kan lide tilbud, så er kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig tilbud stående i kø til både dem der er i god tid og dem der er spontane og har is i maven. Vores Last Minute tilbud er til de sidst nævnte, da disse tilbud kommer lige inden ankomst og med fordelagtige priser. Det er ikke alle, der kan planlægge ferien længe inden, den skal afholdes, og nogle venter bevidst til sidste øjeblik for at få nogle gode priser. Vi opdaterer hele tiden kategorien, og hvis I er nogle af de heldige, så kan I komme på en fantastisk ferie for meget billige penge.


3 uger for 2 ugers pris

Hele 21 dage for prisen af 14 dage - det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Hos os får du nemlig 3 ugers ferie for kun 2 ugers pris, så der er ekstra meget tid og penge til at gå på opdagelse i alle de fede aktiviteter, som den nordligste del af Jylland tilbyder. En ferie på tre uger tillader jer at komme helt ned i gear og virkelig få ro til at fordybe jer i de ting, der betyder noget. De aktive har mulighed for at udforske store dele af området på fx cykel, samtidig med at de også kan tillade sig at nyde en stille dag i ny og næ.  

 

Miniferie i campinghytter

Vil du gerne være så tæt på naturen som overhovedet muligt på din miniferie i Nordjylland, så kan en oplagt mulighed være at kigge nærmere på de skønne campinghytter ved Skagen hos Skiveren Camping, som er beliggende i de skønneste naturomgivelser, og derudover finder du ligeledes hos Aabo Camping en række hyggelige luksushytter til din miniferie midt i naturen.

Cykelture

Nordjylland er usædvanligt smukt, og en af de mest fantastiske måder at udforske den alsidige natur på er ved at hoppe op på jernhesten og cykle ud i den friske luft. I kommer på bølgelængde med naturen på en helt anden måde på cykel end i bil, og I kan komme steder hen, som I ikke kan i bil. En aftentur på stranden med en kurv fyldt med lækkerier og varme tæpper kan være starten på en skøn aften med solnedgangen over Vesterhavet og den friske havbrise i håret. I kan cykle mod horisonten sammen og have hunden løbende ved siden af jeres cykler. Der er en lang række optegnede cykelruter i Nordjylland, blandt andet de kendte Panoramruter som I kan finde 6 af nord for Limfjorden. Hvis I er mere til fart over feltet og spænding, så er Nordjylland også ideelt til mountainbikerne - både de øvede og nybegynderne. 


Ravture

Sand, strand og den stærke vestenvind er en god kombination, hvis man har en passion for at lede efter og finde det smukke gyldne rav. Vestkysten er kendt for at være et sted, hvor det er optimalt at finde rav, og især efter en stor efterår- eller vinterstorm er der rigtig gode chancer. Hvis ikke I selv har held med at finde et stykke rav, så kan I besøge flere butikker og værksteder, der arbejder og sælger det smukke levn fra fortiden, så I kan få et smukt minde fra Vesterhavet med jer hjem fra ferien. Selvom kysten kan være en kold fornøjelse om efteråret og i løbet af vintermånederne, så er det altid en smuk og fascinerende oplevelse at befinde sig på en af strandene langs Vesterhavet. 


Paragliding

Der er mange muligheder for aktiviteter på om omkring strandene, og en af dem er paragliding. Paragliding vinder mere og mere popularitet herhjemme, og det er der en god grund til - det er en storslået oplevelse at flyve henover stranden og landskabet omkring strandene. Der er flere gode skrænter i Nordjylland, hvorfra man kan paraglide og opleve den smukke natur fra oven. Det er vigtigt at tage sine forbehold og være sikker på, at alle regler og sikkerhedsmæssige forhold er overholdt, da sporten ellers kan være farlig.