Ravjagt

Hvide Strande, flot rav og det blå hav

Strande, rav og det blå hav – alt det og meget mere kan du forvente at finde på toppen af Danmark. Nyd Nordjyllands brede sandstrande. Her er ikke kun sand så langt øjet rækker, men også et hav der fylder hele horisonten. Et sandt naturvidunder. Nyd den friske luft og vidunderlige udsigt fra en af de utallige Strande i toppen af Danmark. Gå ture langs med stranden og hold øje med gemt rav i vandkanten. Ved feriehuse.dk har vi et stort udvalg af sommerhuse i nærheden af Hav og Strand.

Book nu, og oplev toppen af Danmark.

Udvalgte sommerhuse ved strand og hav
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferie ved Stranden

Når du er på ferie i Nordjylland, kan vi anbefale at tage på opdagelse langs med kysten, om det så er naturen eller områdets historie du vil nyde, spiller ingen rolle da de går hånd i hånd. En ting står klart, når du booker et feriehus ved stranden hos feriehuse.dk, venter dig utallige oplevelser i toppen af Danmark.

For dem der elsker det smukke rav

For dem der elsker det smukke rav er der også mulighed for at finde smukt rav på ravmuseer, ravsliberier samt i gallerier i mange byer og landsbyer heroppe. Her kan man lære mere om rav, beundre skønne smykker af rav. Mange kunsthåndværkere har også ravsmykker til salg, og nogle tilbyder at lave personlige smykker - måske af rav, som du selv har fundet.