Markedsføring

Markedsføring af dit feriehus

Bookinger over internettet er stærkt stigende. Ca. 80% booker i dag via internettet. Vi oplever også, at flere og flere bestiller feriehus via mobile enheder. På vores website kan gæsterne søge ud fra en lang række valgmuligheder faciliteter, beliggenhed, pris og periode m.m. Efterfølgende er det nemt for gæsten at booke og betale online.

Vi præsenterer dit feriehus med farvefotos, plantegning og faciliteter på tre sprog. Vi annoncerer løbende i hele verden, primært i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi arbejder sammen med store feriehusportaler og samarbejdspartnere i hele Europa: Google, Feline, Cofman, Fejø og m.fl. og senest er alle vores huse nu at finde på Airbnb. 

Vores overskud fra feriehusudlejning går til at markedsføre, fremme turismen og skabe oplevelser i lokal området. Når I vælger at leje jeres feriehus ud gennem et af vores udlejningsbureauer, er I således med til at støtte og udvikle vores skønne område. 

Vi er en del af samarbejdet Toppen af Danmark - Feriehuse.dk, hvor feriehusudlejnings bureauerne i Skagen og Sæby tilsammen tilbyder mere end 350 feriehuse langs den nordjyske kyst. Fra Skagen, Gl. Skagen, Skiveren, Ålbæk, Bratten, Frederikshavn, Sæby og Lyngså. Dette samarbejde bidrager til de lokale bureauer med viden og ekspertise, så vi kan tilbyde gode løsninger for vores husejere.

Nordsee Holidays samarbejdet

Vi er en del af Nordsee Holidays, der er et sammenslutning af lokalforankrede udlejningsbureauer fordelt i hele Jylland fra Blåvand til Skagen. Nordsee Holidays har lige omkring 4000 sommerhuse til udlejning i Blåvand, Vejers, på Fanø, Vejlby Klit, Henne Strand, Hvidbjerg Strand, Skagen og Djursland. 

Bliv klogere på Nordsee Holidays