2 personers tilbud

Sommerhus Last Minute

Opstår der spontant nogle fridage, som I ønsker at bruge på en skøn ferie, så er det her I skal lede efter nogle rigtig gode Last Minute tilbud. Året rundt vil tilbudene blive opdateret, og det gælder om at være hurtig, hvis I skal være de heldige, der tilbringer en uge i den fantastiske Nordjyske havluft.  

Book sommerhus for 2 pers. med 10 % rabat
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Få plads til hinanden i et feriehus

Når man tager to på ferie, bliver der plads til at være sammen på en helt anden måde. Med den smukke nordjyske natur som bagtæppe kan du og din rejsemakker nyde hinandens selskab og få tid til alt fra fisketure, udflugter og spændende attraktioner til is på stranden, vandreture eller udforskning af de charmerende byer i det nordjyske. Når du tager din kæreste, bedste ven, veninde, bror mor eller måske svigerfar med på en ferie for to, kan I komme tæt på hinanden på en anden måde, end I kan i hverdagen. Hvordan I planlægger jeres ferie, er helt op til jer, og med gode rabatter på huslejen kan I bruge flere penge på alt det sjove.

Romantisk ferie for par

De gode besparelser er en oplagt mulighed for at invitere din partner med til en romantisk getaway. Uanset om I er helt nyforelskede, eller I har mange års ægteskab bag jer, kan I finde masser af feriehuse, hvor kærligheden kan få lov at blomstre. Lad børnene blive hjemme og mærk hinandens samvær på en ferie hvor I laver reglerne. De penge I sparer på at indlogere jer i en af de charmerende nordjyske perler, kan I bruge på at skabe nye minder sammen. Der ligger masser af oplevelser og venter, alt efter hvor ferien skal afholdes. I skal ikke lede længe for at få inspiration til jeres ferie. I kan blandt andet ride i naturskønne omgivelser, spille golf i fantastiske landskaber eller prøve kræfter med lystfiskeri. Tilbuddene står i kø, hvis I tager en romantisk ferie På Toppen!

Gode rabatter uden for højsæsonen

For de fleste er sommerhus synonym med sand mellem tæerne, is på havnen og bøgetræer i fuld flor. Den danske sommer er uden tvivl fantastisk, men det udelukker ikke, at I kan få et ligeså dejligt ophold i et af vores feriehuse på årets øvrige tre sæsoner. Den omskiftelige danske natur betyder, at feriehuse på ingen måde er forbeholdt sommersæsonen, og når I drager på ferie uden for højsæsonen, vil I opleve mere plads til jer selv - og til at være jer selv. Uden for de mest travle sommermåneder sparer I ikke kun tid i køen til de mange gode nordjyske spisesteder, I sparer også 10% rabat på udvalgte sommerhuse i Skagen og omegn, hvis I bestiller til højest to personer.

Masser af aktiviteter når sommeren er forbi

Hvis I udnytter et 2-personers tilbud på et feriehus enten i efterår, vinter eller forår, griber I chancen for at holde en anden slags ferie, end I måske er vant til. På en efterårsferie i Nordjylland viser skovene sig fra deres smukke side, når grønne blade udskiftes med nuancer af brun, gul, rød og lilla. Samtidig giver vejret anledning til at besøge de mange museer, gallerier og kunstværksteder, man let kan nedprioritere, når solen står højt på sommerhimlen. Tager I på ferie om vinteren, bliver Nordjylland kulisse for lange gåture eller varm kakao i byen, mens feriehuset danner ramme for romantik, indendørshygge og nærvær. Der er mange fordele ved at booke en ferie uden for højsæsonen så tag din yndlingsperson med i et feriehus - der er penge, der skal spares, og oplevelser der skal opleves!

Ferie med pool

I tilbudsperioden fra september til april vil det brusende Vesterhav afskrække de fleste badegæster. Ellers kan det ustadige danske vejr måske sætte en stopper for ønsket om at dyppe sig langs Nordjyllands kyster. Medmindre du og din rejsemakker er rutinerede vinterbadere, kan det være en god idé at skifte det kølige hav ud med en opvarmet pool. Vælger I eksempelvis et feriehus i vores ferielejligheder, Krøyers Holiday Apartments, kan I roligt pakke badetøjet og synke ned i velvære og luksus i den lækre opvarmede pool. De få friske vinterbadere, der alligevel tager turen i bølgen blå, kan se frem til sauna og varmt vand, når de tager den korte tur tilbage fra havet.