Lystfiskeri i Toppen af Danmark

Fiskeferie i Nordjylland

Toppen af Danmark er et sandt paradis for lystfiskere. En fiskeferie i Nordjylland byder på et hav af forskellige farvande egnet til lystfiskeri, her er fjorde, åer, søer og havet. På grund af de mange forskellige farvande, og det store udvalg af salt- og ferskvands områder, har man i toppen af Danmark mulighed for at fange så godt som alle dansk indfødte fisk, du kan for eksempel fange; havørred, regnbueørred, torsk, gedde, makrel, skrubbe og mange flere. Alle fiskere i alderen mellem 18 og 65 skal være i besiddelse af et fisketegn. Fisketegnet kan bestilles hjemmefra eller i et af vores lokale turistbureauer. 

Klik her for at få mere information om fiskeri dit ferieområde.

Sommerhuse velegnet til fiskeferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Fisketegn i Danmark

Hvis du er i alderen mellem 18 og 65 år, skal du være i besiddelse af et fisketegn, for at have lov til at fiske i de danske farvande. Uden denne tilladelse er det forbudt at fiske. Klik her, for at få mere information vedrørende fisketegnet, og for at bestille et hjem. Som alternativ kan fisketegnet bestilles i et af de lokale turistbureauer. 

Havfiskeri i Nordjylland

Har du, på dit besøg i Nordjylland, lyst til at fiske i havet – om det er fra en mole eller en båd, har du rigeligt med muligheder for dette, i de mange havnebyer langs med Nordjyllands kyst. En af disse muligheder er at komme ud på havet med M/S Sea Hawk, en hurtig katamaran, der giver mulighed dig for at komme ud på det åbne hav for at fiske.

Klik her for at læse mere om mulighederne for at fiske i havet i Nordjylland

Fiskeferie i Nordjylland

De mange strande og det store kystareal gør Nordjylland til et perfekt rejsemål for din næste fiskeferie. Hos feriehuse.dk har vi et stort udvalg af sommerhuse med nem og hurtig adgang til vandet og alt hvad du har brug for til din ferie. I Nordjylland kan der fiskes i de mange åer, fra kysten, i havet og i de mange ”Put & Take” søer. I mange af Nordjyllands havne, er det også tilladt at fiske fra molen, så længe det er skiltet.

M/S Michael Frank

Kaptajnen Michael Frank tilbyder fisketure på det åbne hav på en autentisk træfiskekutter. Her har du en enestående mulighed for at opleve stemningen og atmosfæren som den var dengang trækutteren dominerede de danske fiskerihavne.

Put & Take Søer

Her findes en oversigt over alle Put & Take søer. Når du lejer et sommerhus hos feriehuse.dk, har du altid mulighed for at komme med på en fisketur, eller selv finde et sted at fiske. Har du glemt dit udstyr derhjemme, eller er du nybegynder der kunne tænke sig at prøve, findes der en masse fiskeributikker i områder, der sælger alt det nødvendige grej. Her kan du finde mere inspiration til din næste fiskeferie i Nordjylland.