Sandstrande ved Frederikshavn

Mod nord strækker de hvide sandstrande sig

Mod nord strækker de hvide sandstrande sig så langt øjet rækker, og i den nordlige del af Frederikshavns centrum ligger den eksotiske Palmestrand. Palmestranden begyndte som en herlig skør idé i 2004, og nu forvandles stranden hver sommer med palme, boldbaner og strandbar til en sydlandsk del af Danmark. Udover beachvolleybaner bagved klitterne, er der også en beachvolleybane på stranden og én ude i vandet. Dertil er der etableret to beachhåndboldbaner. Midt på stranden findes et udekøkken i en tropisk strandbar, hvor man kan holde en lille fest.

Strandby er en fin lille fiskerihavn og marina, hvor der både nord og syd for Strandby Havn findes hvide børnevenlige sandstrande med klitter. Lidt længere nordpå ligger det smukke område Bratten strand, med det dejligst lave vand og blide bølger, oppe i klitterne findes "gryder" lige til at ligge og dase i solen. Der er gode parkeringsforhold, iskiosk og købmand, fine tilkørselsforhold til Bratten strand via den ny etableret rampe og badebro.

Sommerhuse velegnet til ferie ved Stranden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Palmestranden

Palmestranden i Frederikshavn begyndte som en herlig skør idé i 2004, og nu forvandles stranden hver sommer med palme, boldbaner og strandbar til en sydlandsk del af Danmark. Udover beachvolleybaner bagved klitterne, er der også en beachvolleybane på stranden og én ude i vandet. Dertil er der etableret to beachhåndboldbaner. Midt på stranden findes et udekøkken i en tropisk strandbar, hvor man kan holde en lille fest. Palmestranden har Blåt Flag.

Bratten strand

Stranden ved Bratten har Blåt Flag og med sin fine sand, blide bølger og lave vand er den ekstra børnevenlig. Der findes toiletter og en iskiosk. En lang rampe fra parkeringspladsen til stranden sørger for at børnefamilier, ældre og gangbesværede har gode adgangsforhold.

Strandby strand

På nordsiden af Strandby havn og mod Bratten er der blåt flag og det er en meget fin strand. Her er helt fint sand, dejlige Klitter og her er lavvandet med fin sandbund. I klart vejr kan man se stranden strække sig helt til Skagen, og der er også udsigt til øgruppen ”Hirsholmene”.

Jerup strand

Strandene ved Aalbæk bugt er kendte for at være Danmarks vel nok mest børnevenlige - med klitter, bred sandstrand og lavt vand. Jerup er en skøn lille stationsby, som ligger ud til Aalbæk bugt og ca. 12 km nordvest for Frederikshavn. Stranden ud for Jerup er af fint sand og med blide bølger. Et yndet sted for børnefamilier.