Sommerhus i Skagen i uge 29

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Skagen uge 29

Hvis du gerne ville besøge Skagen i uge 29, er det oplagt at leje et sommerhus. Selvom Skagen har utroligt meget at byde på, er det nemlig altid rart med et sommerhus som base for en skøn ferie. Her kan du læne dig tilbage og slappe af med venner og familie efter en dejlig dag med masser af oplevelser i Danmarks nordligste by.

Sommerhuse der er ledige i uge 29
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhus i Skagen

På toppen af Danmark finder du dejlige Skagen, som længe har været en populær ferie destination. Faktisk siden midten af 1800-tallet, hvor kunstnere fra hovedsageligt København drog mod byen for at opholde sig, har Skagen været et eftertragtet rejsemål.

I de senere år har især uge 29 været et populært tidspunkt at besøge Skagen. Skagens store popularitet er da også forståelig. Skagen byder nemlig på et bredt spektrum af kultur, historie, seværdigheder, skøn mad og ikke mindst smuk natur.

I Skagen er der også mange skønne og attraktive sommerhuse. Så uanset om du ønsker at bo midt i Skagen by, ude i naturen, i et moderne sommerhus eller i et klassisk gult skagenshus, så kan du med garanti finde det perfekte sommerhus til din ferie i uge 29.

 

Skagen byder på skøn mad til enhver smag

Skagen er hjemsted for et væld af gastronomiske oplevelser. Her finder du flere restauranter og beværtninger, som er kendte for deres historie og ikke mindst deres fantastiske mad. Du kan eksempelvis lægge vejen forbi Hyttefadet i Gl. Skagen, der byder på de lækreste retter baseret på gode og friske råvarer. På havnen finder du Skagen Fiskerestaurant, hvor du kan få serveret skøn mad baseret på friskfanget fisk samt opleve den autentisk stemning i restauranten med sand på gulvene og udsigt udover havnen.

Skal du prøve mad i særklasse, kan du besøge Ruths Hotel. Her finder du nemlig hele 2 restauranter: Okê og Ruths Brasserie. På Okê får du en udsøgt kulinarisk oplevelse, der forkæler alle dine smagssanser, imens Ruths Brasserie byder på delikate retter med udgangspunkt i det gode franske køkken.

Fantastiske oplevelser i Skagen

Uanset om du lejer et sommerhus i Skagen i uge 29 eller på et hvilket som helst andet tidspunkt på året, er du sikret mange gode oplevelser. Selvom Skagen ikke er en af Danmarks største byer, kan den nemlig byde på et væld af underholdende, spændende og kulturelle oplevelser.

Skagens Museum kan du eksempelvis iagttage enestående kunst heriblandt skagensmalernes kendte værker. Du kan også tage ud til Grenen og opleve de to have Skagerrak og Kattegat brage sammen, og se hvordan bølgerne på dramatiskvis kulminerer med hinanden.
I uge 29 er en varm solskinsdag heller ikke utænkeligt, og på sådan en dag er det oplagt at besøge en af Skagens gode strande eksempelvis Skagen Sønderstrand eller Damstederne. I Skagen er det desuden også muligt at shoppe og nyde bylivet. I Skagen finder du nemlig en lang række skønne butikker med mulighed for at shoppe boliginteriør, tøj og smykker.

Der er så mange spændende ting, man kan opleve i Skagen. Her kan du læse mere om Skagen, samt de mange attraktioner og seværdigheder du kan besøge.