Sommerhus i Nordjylland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie i Nordjylland

Vil du også skrue helt op for forkælelse og afslapning, men helt ned for stress og jag, når du skal på ferie? Med de rette omgivelser kommer du helt ned i gear og kan tage dig en tiltrængt pause fra den travle hverdag.

Se de mange sommerhuse i Skagen eller Book et skønt sommerhus i det idylliske Nordjylland. Her får du de bedste betingelser og omgivelser stillet til rådighed, når det kommer til afslapning og behagelige omgivelser.

Tag et kig i det store udvalg, og find lige det sommerhus, som gør dine feriedrømme til virkelighed.

 

Ferien over alle ferier

Nordjylland er geografisk toppen af Danmark – men er i den grad også toppen, når det kommer til en skøn feriedestination. Området byder på det bedste fra alle verdener, både når det kommer til berigende kultur, flotte naturoplevelser og lokale specialiteter.

De nordjyske byer er i den grad sine egne, og dem kan du komme helt ind under huden på ved at booke et ferieophold i et dejligt sommerhus. Du kan opleve byerne fra første hånd ved at booke et sommerhus midt i centrum, eller vælge et sommerhus lidt uden for byen for ren naturidyl.

Her på siden kan du surfe dig gennem forskellige lækre sommerhuse. Vi tilbyder både sommerhuse, der kan rumme den store familie og hele vennegruppen, ligesom vi har mindre og mere intime varianter til par eller til dig, som ønsker en velfortjent alenestund.

 

En velfortjent ferie lige efter din smag

Når du er på ferie, skal den tilbringes ene og alene på dine præmisser. Derfor kan du finde sommerhuse med mange forskellige faciliteter lige her.

Er feriehyggen for dig lig med en knitrende brændeovn eller pejs til sommeraftenerne? Eller vil du aktivere børnene og skrue op for sjovt samvær i familien med en lækker privat pool til sommerhuset?

Vi har sommerhuse til enhver type ferie. Vi tilbyder også sommerhuse med vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler, så du næsten ikke skal røre en finger, hvad angår praktiske gøremål på din ferie. En vaskemaskine er også særlig brugbar for børnefamilien eller til dig, som har booket et længere ophold i sommerhuset.

Skal dagene i sommerhuset stå i badeferiens navn, kan du også vælge et hus med kort gåafstand til kysten. Når du søger, kan du vælge den maksimale afstand, du ønsker at have til vandet.

Vil du invitere havet ind i stuen eller måske soveværelset? Her på siden kan du også finde sommerhuse med bedårende havudsigt, som skaber en helt unik og rolig atmosfære i huset. Oplev havet fra sofaen eller fra terrassen, og nyd udsigten over et lækkert måltid mad eller en kold drink.

 

Et område rig på historie og en unik arv

Nordjylland er en sand perle på landkortet. Er du kunst- og historieinteresseret, er området det rene eldorado med de famøse Skagensmalere, levn fra krigstiden og meget mere. Lad historiebøgerne udfolde sig for dine fødder, og oplev de fantastiske fænomener med egne øjne.

Den skønne natur og de lokale havne byder i den grad også på delikatesser – lige fra ting, der behager øjet til dine smagsløg. I havnebyerne kan du mæske dig i delikate specialiteter, som vidner om gamle traditioner.

Mærk roen ved de hvide, kilometerlange sandstrande, som har et eksotisk twist over sig. Er du glad for frodige grønne skove at gå på opdagelse i, er området garanteret også lige dig.

Oplev alt det bedste ved Danmark – tag på ferie i et skønt sommerhus i Nordjylland.