Søg  

Krøyers Holiday Apartments er eksklusive ferielejligheder

Krøyers Holiday Apartments er eksklusive ferielejligheder med adgang til lækker pool og wellness område med sauna og spabad. Få hundrede meter fra hav, strand og klit ligger disse skønne ferieboliger, der på moderne vis genspejler Gl. Skagens charme, atmosfære og historie.

Ferielejligheder

Ferielejligheder KRØYER'S i Gl. Skagen

-eksklusiv ferielejlighed med adgang til lækker pool og wellness område med sauna og spabad. Få hundrede meter fra hav, strand og klit ligger denne luksusferiebolig, der på moderne vis genspejler Gl. Skagens charme, atmosfære og historie.

Selve lejligheden er flot indrettet med interiør af Phillipe Starck samt Bang og Olufsen anlæg. Møblerne i stuen er fra Casa Marc Italy og køkkenet samt hvidevarer er fra Gaggenau. 3 dobbeltværelser på første sal, med et fælles gæste toilet, stor og lyst køkken alrum og stue ud i ét i stueetagen med åben pejs til hyggelige stunder om aftenen. Lejligheden har endvidere et rummeligt og moderne badeværelse i gennemført stil. Fri trådløs internet. Kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Parkering lige foran huset. Egen terrasse med solvogne, havemøbler og grill. De perfekte rammer til en god ferie. Der er rig mulighed for at nyde ferien i de idylliske omgivelser, som Gl. Skagen er kendt for, med de skagensgule huse, lyset og havet. Skagen har et stort udbud af restauranter, museer, shopping og naturen byder på oplevelser hele året.

Husnummer 020450 .... 020464

Krøyers Holiday Apartments

Fri trådløs internet. Kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Parkering lige foran huset. Egen terrasse med solvogne, havemøbler og grill. De perfekte rammer til en god ferie. Der er rig mulighed for at nyde ferien i de idylliske omgivelser, som Gl. Skagen er kendt for, med de skagensgule huse, lyset og havet.

De større lejligheder til 6 personer er individuelt flot indrettet med interiør af Phillipe Starck og Bang og Olufsen anlæg. Møbler i stuen fra Casa Marc Italy og køkkenet samt hvidevare fra Gaggenau. 3 dobbeltværelser på første sal, med et fælles gæste toilet, stor og lyst køkken alrum og stue ud i ét i stueetagen, med åben pejs til hyggelige stunder om aftenen. Lejligheden har endvidere et rummeligt og moderne badeværelse i gennemført stil. Fri trådløs internet. Kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Parkering lige foran huset. Egen terrasse med solvogne, havemøbler og grill. 

De mindre 2 personers lejligheder består af et dobbeltværelse, stor og lyst køkken alrum og stue med åben pejs til hyggelige stunder om aftenen. Lejligheden har endvidere et rummeligt og moderne badeværelse i gennemført stil. Fri trådløs internet. Kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Parkering lige foran huset. Lille privat terrasse. De perfekte rammer til en god ferie. Der er rig mulighed for at nyde ferien i de idylliske omgivelser, som Gl. Skagen er kendt for, med de skagensgule huse, lyset og havet. 

På 1. sal har vi beliggende flotte studiolejligheder også indrettet med interiør af Phillipe Starck og Bang og Olufsen anlæg. Møbler i stuen fra Casa Marc Italy og køkkenet samt hvidevare fra Gaggenau. Bestående af  et værelse med dobbeltseng, stor og lyst køkken alrum og stue ud i ét, med åben pejs til hyggelige stunder om aftenen. Lejligheden har endvidere et rummeligt og moderne badeværelse i gennemført stil. Da lejlighederne er beliggende på 1. sal har de desværre ingen terrasse.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld