Luksushytter på en campingplads med alt, hvad hjertet begærer

Vil I bo komfortabelt i Danmarks første village luksushytter på en campingplads med alt, hvad hjertet begærer af aktiviteter for både børn og voksne? Det får I nu muligheden for med luksushytterne hos Aabo Camping.

Se vores udvalg af luksushytter her

Luksus campinghytter med spa – hvad mere kan man ønske sig?

Vil I gerne opleve glæden og hyggen ved campinglivet, og vil I gerne have muligheden for at gøre brug af de mange aktiviteter, der er på en campingplads, men har I brug for lidt mere plads, end hvad en campingvogn kan tilbyde, så er et ferieophold i en luksushytte det oplagte valg.

Her får I nemlig alt det bedste, som en campingferie er i stand til at tilbyde – bare uden besværet, der kan være ved at bo på få kvadratmeter i en campingvogn.

Luksus campinghytterne er på hele 45 kvm, så der skulle være rigeligt plads til alle, uanset hvor stor en familie eller vennegruppe I påtænker at samle sammen til ferien. Der er således hele tre regulære soverum, og i stuen finder I et stort tv med alle kanaler, I måtte have brug for, som I kan nyde godt af. Stuen er stor og rummelig og har en sofagruppe, hvor I kan samles og hygge om aftenen. Derudover er hytterne udstyret med wi-fi.

 
 
 
 
 

I vil formentlig også blive glade for, at køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så I slipper for at bruge alt for meget tid på opvask i løbet af den ferie, I forhåbentlig har set så meget frem til. Derudover har hytterne naturligvis også eget bad og wc, så du ikke skal bekymre dig om at skulle ud og gøre brug af fælles bad og toilet.

Og skulle det ikke være nok til at overbevise jer, er der også udendørs spa og en gasgrill, I frit kan gøre brug af til hyggelige grillaftener på terrassen.

Når vi siger, at der her er tale om luksushytter, så mener vi det. Det kommer forhåbentlig også til udtryk her på siden, hvor I kan blive klogere på både luksushytternes og campingpladsens faciliteter.

Og så må vi bare igen spørge; En luksus campinghytte med spa – hvad mere kan man egentlig ønske sig?

Det er i øvrigt muligt at leje luksushytterne hele året rundt.

Aktiviteter på Aabo Camping
 
 
 
 
 
 
 

Luksushytter på en campingplads med aktiviteter for store og små

På Aabo Camping, som ligger i Tversted, finder du en lang række aktiviteter, og der vil helt sikkert være noget, der dækker alles behov og interesser.

Det vel nok største aktiv for campingpladsen er vandlandet, som med sine 1200 kvm vand og rutsjebane giver jer en hel masse timers sjov og spas for både børn og voksne. Vandlandet har tre forskellige bassiner, og for lige at gøre det endnu sjovere er der også vandkanoner, springvand, minirutsjebane, jet-streams samt en kæmpe rutsjebane på hele 66 meter. Der er altså spænding og aktiviteter for alle børn og barnlige sjæle. I er ganske enkelt nødt til at besøge vandlandet, når I besøger Aabo Camping.

Udover vandlandet finder I også en lang række andre gratis aktiviteter på campingpladsen. Der er som sagt noget for enhver smag.

Kan du lide fodbold? Så finder du på den nordlige ende af campingpladsen fodboldbaner, hvor du kan spille fodbold, mens du i nærheden også finder badmintonbaner, hvis det er dén sportsgren, du foretrækker.

Er du til sport, hvor man får sand mellem tæerne, så finder du en fremragende beachvolley bane på pladsen, hvor du med fordel kan udfordre familie, venner eller andre på pladsen til en kamp.

Besøger du campingpladsen i løbet af højsæsonen, er der endnu flere aktiviteter og arrangementer, man kan deltage i. Her arrangeres der nemlig spændende konkurrencer og turneringer i forskellige spil og sportsgrene hver eneste dag.

 

Aabo Camping og det omkringliggende område
 
 
 
 
 

Hytteferie i naturskønne omgivelser i Jylland

Vi tvivler på, at I kommer til at kede jer i løbet af jeres ferie på campingpladsen med de adskillige former for aktiviteter, der er mulighed for at kaste sig ud i.

Skulle I dog alligevel have lyst til at bevæge jer udenfor campingpladsen for at få lidt luftforandring, så er der også her en masse spændende ting, I kan give jer i kast med.
Aabo Camping ligger ikke langt fra Hirtshals, og køreafstanden til de omkringliggende byer er i det hele taget ganske overkommelig – også på cykel; det kan være, at I har medbragt egne cykler på ferien til det nordjyske, men hvis I ikke har, kan I f.eks. leje cykler i Hirtshals

Faktisk er cyklen den måske mest oplagte måde at transportere sig rundt på i Vendsyssel, fordi man oplever naturen på en helt speciel måde, når man cykler rundt og mærker den friske nordjyske luft i håret.

Cyklen er også transportmidlet, du skal bruge – dog i dette tilfælde en mountainbike – hvis du har mod på at begive dig ud på mountainbike sporet, som du finder i Tversted Klitplantage, som er et populært sted for MTB-entusiaster. Sporet er en sjov udfordring, uanset hvor erfaren en MTB-rytter man er. Det samme er gældende for MTB-ruten, der ligger i Tornby Klitplantage, som er både underholdende og måske også en smule mere udfordrende end førnævnte.

Der er som sagt rigtig mange forskellige aktiviteter både på selve campingpladsen, Aabo Camping og i de omkringliggende byer og områder. Der er så mange aktiviteter, at vi nok ikke har plads til at liste alle sammen op her på siden. For at få en fyldestgørende oversigt over alle seværdigheder og attraktioner i byerne og områderne omkring campingpladsen, kan vi anbefale, at du besøger VisitNordjyllands hjemmeside, der både giver gode rejsetips til Tversted, hvor Aabo Camping er beliggende, til Hirtshals og til mange andre interessante nordjyske byer.

Book en luksus campinghytte til jeres næste campingferie

Som allerede nævnt er det muligt at bo i luksushytterne året rundt, så uanset om dig og resten af familien eller vennegruppen har planer om en sommerferie med høj sol, eller om I måske i stedet kunne tænke jer en anderledes juleferie, hvor hyggen er i højsædet, så er der muligheder for begge dele – og mulighed for hvad I ellers måtte have af planer og anledninger til en ferie i luksushytterne.

Er I klar til at booke jeres næste ferie i en af luksushytterne på Aabo Camping? Så kan I klikke jer videre til hytterne herunder – så bliver I sendt til bestillingssiden, hvor I kan vælge datoer og læse endnu mere om hytterne og campingpladsen i det hele taget. Vi ser frem til, at I skal opleve luksusoplevelsen, som Aabo Camping her tilbyder.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld