Strande ved Hirtshals med store bølger og frisk vind

En tur langs stranden er en yndet form for rekreation- uanset om vejret viser sig fra sin barske side, med store bølger, der drøner ind på stranden, eller på en varm sommerdag, hvor der er blide dønninger, der bader dine fødder.

Strandene omkring Hirtshals

I 2015 fik strandene i Hjørring Kommune et nyt Badevandsflag, som erstatter det Blå Flag. Strandene vil dog have samme høje kvalitet m.h.t. vandanalyser, rengøring af toiletter og opsamling af affald. Med det nye Badevandsflag er biler og hunde stadig velkomne på strandene i vores område.

Først og fremmest er det de pragtfulde strande, havet og naturen omkring Tversted og Hirtshals, der hvert år lokker turister til området. De hvide sandstrande ved Hirtshals og Tversted har alle det nye badevandsflag, som signaler rent badevand og de gode faciliteter. Så snart vejret tillader det, skal strandene nydes med en frisk dukkert, boldspil og måske drageflyvning. Strandene i Tversted, er så brede, at børnene kan lege i fred, selvom bilerne også må være der. Ofte blæser der en frisk vind ved kysterne, men det skal ikke sætte en stopper for fornøjelserne. Især strandene ved Tversted, Kjul og Uggerby er perfekte til windsurfing. Og med et gyldigt fiskekort er det også tilladt at fiske fra strandene.

 

Strandene ved Hirtshals

Strandene i Tversted, er så brede, at børnene kan lege i fred, selvom bilerne også må være der. Ofte blæser der en frisk vind ved kysterne, men det skal ikke sætte en stopper for fornøjelserne. Især strandene ved Tversted, Kjul og Uggerby er perfekte til windsurfing. Og med et gyldigt fiskekort er det også tilladt at fiske fra strandene.

Kjul Strand får hvert år Det hvide Badevandsflag, som betyder god badevandskvalitet og tillader både hunde og bilkørsel på stranden. Kjul ligger ud til Tannisbugt, og giver børnevenlige badeforhold. Kjul Strand er desuden et yndet udflugtsmål for windsurfere, når vind- og vandforhold har de rette betingelser.

Husmoderstranden er en fin sand- og badestrand helt tæt på Hirtshals by. På grund af den bynære beliggenhed er stranden et yndet sted for børnefamilier. Stranden er tillige bilfri. Husmoderstranden afgrænses fra byen af klitter og et smalt naturområde. Parkeringsmulighed findes ved Vestmolevej og på Kystvejen.

Tornby Strand er en populær badestrand med hvidt sand og høje marehalm beklædte klitter. TrygFonden opstiller livreddertårn i højsæsonen og bidrager til god badesikkerhed. Ved Tornby Strand, om sommeren, oplever man en ægte ferie stemning med mange glade badegæster. Det hvide Badevandsflag, som garanterer god badevandskvalitet samt tillader hunde og bilkørsel vajer over stranden. Ved Tornby Strand findes både købmand, kiosk og restaurant.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld