Strande ved Sæby

Strandene omkring Sæby er meget populære

Strandene ved Sæby er meget børne- og handicapvenlige. Fra Sæby havn strækker sig en flisebelagt strandpromenade mod nord langs de lave klitter. Her findes også en nylagt Beachvolleybane, der især er populær for unge mennesker.Her kan børnene pjaske i vandkanten, bygge sandslotte og finde spændende strandskaller og konkylier - måske endda rav. Stranden i Sæby starter næsten inden i byen. Du skal bare lige krydse gangbroen over åen, så strækker strandpromenaden sig flere kilometer mod nord. Det betyder også, at det er let at kombinere en dag på stranden med en spadseretur i Sæbys gamle bydel, en frokost på havnen eller en is. I horisonten mod nord kan du se Frederikshavn og på havet den tætte trafik af færger, fragtskibe og lystsejlere. En flisebelagt strandpromenade strækker sig 2.000 meter fra havnen mod nord langs de lave klitter. Det gør at stranden er meget handicapvenlig. På stranden finder man året rundt spændende strandopskyl: rav (efter sydøstenvind), tårnsnegle, de lange knivmuslinger, pelikanfod og flotte rødkonkylier. 

Hunde i snor er tilladt på stranden. Stranden har det blå flag og strækker sig helt ud til Hedebo Camping.

I Lyngså ved Sønderklit Strand er der gode badeforhold og smukke klitter. Stranden er en børnevenlig sandstrand med Blåt Flag. Stranden er kendt for det hvide sand, lavt vand og den fine sandbund. Der er gode muligheder for at finde rav efter blæsevejr med sydøstenvind. Mellem Sønderklit og Stennæs er der gode forhold for strandfiskeri. 

Sommerhuse velegnet til ferie ved Stranden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Stranden ved Sæby

Sæby Nordstrand er meget børne- og handicapvenlig. Fra Sæby havn strækker sig en flisebelagt strandpromenade mod nord langs de lave klitter. Det gør at stranden er meget handicapvenlig. På stranden finder man året rundt spændende strandopskyl: rav (efter sydøstenvind), tårnsnegle, de lange knivmuslinger, pelikanfod og flotte rødkonkylier. Stranden har det blå flag.

Lyngsaa strand

Lyngså strand er dejlig bred uden bilkørsel. Stranden er meget børnevenlig og der findes også en handicaprampe. Her har du også gode muligheder for at finde rav efter dage med sydøstenvind.

Sulbæk strand

Sulbæk strand er sandstrand, sandbund og lavtvand, det er er en yndet badestrand og et skønt sommerhusområde beliggende ca. 4 kilometer nord for Sæby. De små stenhøfter giver læ og mange timer sjov for børn med leg og krabbefiskeri. Efter at sydøstenvinden lægger sig vil det være oplagt at lede efter rav.