Bliv udlejer hos Toppen af Danmark - feriehuse.dk - din lokale partner

Bliv udlejer og udlej jeres feriehus hos jeres lokale udlejningsbureau Toppen af Danmark - Feriehuse.dk - det er både godt for jer samt for lokalområde.

Årtiers erfaring og lokalkendskab

Vores feriehusudlejning udspringer oprindeligt fra de lokale turistbureauer. Turistbureauerne var ofte et mødested og samlings punkt i byen og et oplagt sted at hente nøgler til et lejet feriehus og samtidig få information omkring lokalområdet. Denne kobling har vi igennem tiderne udviklet til en professionel feriehusudlejning, som har bibeholdt sine oprindelige værdier omkring udvikling af turisme og nærvær i lokalområdet.

Vores overskud fra feriehusudlejning går til at markedsføre, fremme turismen og skabe oplevelser i lokal området. Når I vælger at leje jeres feriehus ud gennem et af vores tre udlejningsbureauer, er I således med til at støtte og udvikle vores skønne område.

Vi er en del af samarbejdet Toppen af Danmark - Feriehuse.dk, hvor feriehusudlejnings bureauerne i Skagen, Sæby og Hirtshals tilsammen tilbyder mere end 350 feriehuse langs den nordjyske kyst. Dette samarbejde bidrager til de lokale bureauer med viden og ekspertise, så vi kan tilbyde gode løsninger for vores husejere.

I Toppen af Danmarks feriehusudlejning tilbyder vi professionel udlejning, tryghed og god service.

 Vi har i dit område 3 lokale helårs åbne bureauer, der tilbyder følgende:

  • Lokale samt erfarne medarbejdere, god service og turist information
  • Rengørings tjek ved lejeskifte
  • Professionel markedsføring af dit feriehus i ind- og udlandet, via vores webside og feriehusportaler
  • Ved udlejning gennem Toppen af Danmark - feriehuse.dk er du samtidigt dækket ind under vores feriehus forsikring
  • God fortjeneste
  • De første kr. 42.700,- er skattefrie i 2021.

Bookinger over internettet er stærkt stigende. Ca. 75% booker idag via internettet. Vi oplever også, at flere og flere bestiller feriehus via mobile enheder. På vores website kan gæsterne søge ud fra en lang række valgmuligheder faciliteter, beliggenhed, pris og periode m.m. Efterfølgende er det nemt for gæsten at booke og betale online.

Vi præsenterer dit feriehus med farvefotos, plantegning og faciliteter på tre sprog. Vi annoncerer løbende i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi arbejder sammen med store feriehusportaler og samarbejdspartnere i hele Europa: Booking.com, Homeaway, Feline, Cofman, Fejø og Campaya m. fl.

Kontakt dit lokale bureau her eller kig ind hos feriehusudlejningen og få en uforpligtende snak om dit feriehus og dine udlejnings muligheder.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld