Bliv udlejer hos Toppen af Danmark - feriehuse.dk

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Årtiers erfaring og lokalkendskab

Vores feriehusudlejning udspringer oprindeligt fra de lokale turistbureauer. Turistbureauerne var ofte et mødested og samlings punkt i byen og et oplagt sted at hente nøgler til et lejet feriehus og samtidig få information omkring lokalområdet. Denne kobling har vi igennem tiderne udviklet til en professionel feriehusudlejning, som har bibeholdt sine oprindelige værdier omkring udvikling af turisme og nærvær i lokalområdet.

Vores overskud fra feriehusudlejning går til at markedsføre, fremme turismen og skabe oplevelser i lokal området. Når I vælger at leje jeres feriehus ud gennem et af vores udlejningsbureauer, er I således med til at støtte og udvikle vores skønne område.

Vi er en del af samarbejdet Toppen af Danmark - Feriehuse.dk, hvor feriehusudlejnings bureauerne i Skagen og Sæby tilsammen tilbyder mere end 300 feriehuse langs den nordjyske kyst. Fra Skagen, Gl. Skagen, Skiveren, Ålbæk, Bratten, Frederikshavn, Sæby og Lyngså. Dette samarbejde bidrager til de lokale bureauer med viden og ekspertise, så vi kan tilbyde gode løsninger for vores husejere.

Kontakt os:

Kontakt Skagen Feriehusudlejning per telefon på 98 48 86 55 eller på mailen skagen@feriehuse.dk.

Kontakt Sæby Feriehusudlejning per telefon på 98 46 12 44 eller på mailen saeby@feriehuse.dk.

Få en uforpligtende snak om dit feriehus og dine udlejnings muligheder.

 

I Toppen af Danmarks Feriehusudlejning tilbyder vi professionel udlejning, tryghed og god service.

 Vi har i dit område 2 lokale helårs åbne bureauer, der tilbyder følgende:

  • Lokale samt erfarne medarbejdere, god service og turist information
  • Rengøringstjek ved lejeskifte
  • Professionel markedsføring af dit feriehus i ind- og udlandet, via vores webside og feriehusportaler
  • Ved udlejning gennem Toppen af Danmark - feriehuse.dk er du samtidigt dækket ind under vores feriehus forsikring
  • God fortjeneste
  • De første kr. 44.500,- er skattefri i 2023.

Bookinger over internettet er stærkt stigende. Ca. 80% booker i dag via internettet. Vi oplever også, at flere og flere bestiller feriehus via mobile enheder. På vores website kan gæsterne søge ud fra en lang række valgmuligheder faciliteter, beliggenhed, pris og periode m.m. Efterfølgende er det nemt for gæsten at booke og betale online.

Vi præsenterer dit feriehus med farvefotos, plantegning og faciliteter på tre sprog. Vi annoncerer løbende i hele verden, primært i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi arbejder sammen med store feriehusportaler og samarbejdspartnere i hele Europa: Google, Feline, Cofman, Fejø, Campaya og Booking.com m.fl.

Kontakt dit lokale bureau her.

Log ind på dit husejerforum her.

Vi er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Feriehusudlejernes Brancheforening blev stiftet i 1977 med det formål at virke for en samlet, enig og stærk branche, at styrke den kollegiale forståelse og samarbejdet mellem branchens udøvere i ind- og udland, at varetage medlemmernes kommercielle og politiske interesser gennem medlemsmøder eller andre passende aktiviteter, samt at virke for en generel højnelse af branchens anseelse, bl.a. ved at tilvejebringe og opretholde såvel etisk som forretningsmæssigt forsvarlige forhold inden for branchen.

Feriehusudlejernes Brancheforenings 61 medlemmer er en blanding af udlejningsbureauer med feriehuse over hele Danmark, lokale og regionale udlejningsbureauer samt feriehusudlejende turistbureauer.