Sommerhus i Skagen i uge 32

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Skagen uge 32

Ferie i uge 32? Hvorfor så ikke sætte kursen mod toppen af Danmark og dejlige Skagen? Her kan du leje et hyggeligt sommerhus og lade landets nordligste by sætte rammerne for ferien. I Skagen finder du nemlig både smuk natur, spændende kultur og ikke mindst skønne sommerhuse til enhver smag.

Smuk natur i og omkring Skagen

Er I på ferie i Skagen, kan I med fordel drage ud i det nordjyske landskab og opleve den smukke natur, som Skagen og resten af Nordjylland har at byde på. Her kan I eksempelvis opleve Grenen, hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes. Her kan I prøve at stå med et ben i hvert hav, og hvis I er heldige, kan det være, at I ser sæler, da de søde dyr af og til tager et hvil på stranden ved Grenen. Du skal dog være opmærksom på, at badning ved Grenen er forbudt grundet den stærke understrøm.

Vil I alligevel gerne en tur i bølgen blå, er der heldigvis mange andre skønne strande omkring Skagen som I kan besøge. Her kan I eksempelvis lægge vejen forbi Damstederne eller Skiveren, der begge er fantastiske badestrande. Her kan I bade, lege, og nyde solen på en dejlig varm sommerdag.

I og omkring Skagen kan I også finde unikke naturoplevelser, såsom Den tilsandede kirke eller Råbjerg Mile der er Nordeuropas største vandreklit. Begge steder er populære turistmål og helt sikkert et besøg værd!

Ledige sommerhuse i Skagen og omegn i uge 32
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Skagen er fyldt med oplevelser til din sommerhusferie i uge 32

Skagen er den oplagte feriedestination. Udover den enestående natur finder du nemlig også et væld af spændende oplevelser i og omkring Skagen, som du og familien kan give jer i kast med under jeres ferie. I kan eksempelvis tage på en hyggelig dagstur til Bunkermusset i Hirtshals, hvor I kan se de gamle bunkere, eller Nordsøens Oceanarium, hvor I kan blive klogere på undervandslivet i Nordsøen. I kan også lægge vejen forbi Skagens Museum, hvor I kan se de berømte Skagensmaleres mange værker.

Foretrækker I en aktiv ferie, er der også rig mulighed for dette i Skagen og de omkringliggende områder. I Skagen er der eksempelvis mulighed for leje af cykler, så I kan tage på en frisk cykeltur rundt i det nordjyske landskab. I Nordjylland finder I mange etablerede cykelruter heriblandt ruten ”Rovfuglenes rige”, der befinder sig nær Skagen ved Hulsig og Aalbæk. Har I ikke lyst til at cykle, findes der naturligvis også et væld af skønne vandreruter rundt omkring i Nordjylland. Her kan du læse mere om vandreture- og ruter i Nordjylland.

Skagen by har også meget at byde på i form af hyggelige butikker, restauranter og caféer. I Skagen findes der mange små hyggelige butikker, heriblandt en række specialbutikker som byder på en unik og autentisk shoppingoplevelse. Efter en dejlig dag med shopping, badning på stranden, museumsbesøg eller aktivferie i naturen er det oplagt, at tage ind forbi en af Skagens charmerende restauranter eller caféer til et lækkert måltid mad.