Søg  

Sæby by og dens ferielejligheder

Sæby by og dens ferielejligheder. Sæby er kendt for flere ting: Den hyggelige stemning, de smukke gamle huse og brostensbelagte gader, havnen med de gode fiskerestauranter, de små kunstgallerier og – sidst men ikke mindst – de fantastiske strande. Sæby er en gammel købstad, som ligger midtvejs mellem Aalborg og Skagen.  Gå en tur i Sæbys charmerende gamle bydel med de gule huse, kig ind til en af byens kunsthåndværkere eller besøg det lille ravmuseum, som ligger ved siden af turistinformationen. Museet har en butik, hvor man kan købe ravsmykker.

Udvalgte huse i Sæby by

Sommerhus i det skønne Sæby by

Forskellige butikker, hyggelige caféer og et rigt udvalg af gode restauranter.

I Sæby finder du mange forskellige slags butikker, hyggelige caféer og et rigt udvalg af gode restauranter. Børn keder sig heller ikke, her er mulighed for et besøg i miniature byen, og på stranden er der altid noget at tage sig til - bade, bygge sandslotte, eller lede efter rav. I den nærliggende by Frederikshavn er der mulighed for at besøge det caribiske vandland ”The Reef” eller det store indendørs legeland "Fun House".

Som noget nyt er der afmærkede mountainbikeruter i Sæbygaard Skov, men glem ikke at vise hensyn til naturen og andre naturelskere, når du kører i skoven. Toppen af Danmark findes også spændende, afmærkede mountainbikeruter i Skagen Klitplantage, Tornby Klitplantage, Bagterp Plantage og Katsig Bakker. Udover de mærkede mountainbikeruter kan Nordjylland byde på en række muligheder for mountainbike-entusiaster i skove og på stier. Generelt er det tilladt at cykle på stier og veje i de danske skove.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld