Vinterferie - en ferie for hele familien

Vinterferie i Nordjylland står i familiens tegn, og hele Nordjylland summer af liv og aktivitet. Her er et væld af arrangementer, og der er altid en god oplevelse for både børn og voksne – enten til et af arrangementerne eller i de altid betagende naturomgivelser i Toppen af Danmark.

Udvalgte sommerhuse til Vinterferie i uge 7
Udvalgte sommerhuse til Vinterferie i uge 8
Vinterferie arrangementer i Toppen af Danmark

I Skagen, når vinterferien står for døren, er der et væld af oplevelser i Toppen af Danmark.

Deltag i sjove arrangementer for børn i skolernes vinterferie i uge 7 og 8. Besøg f.eks. klumpfisken i Nordsøen Oceanarium eller de mange museer med spændende oplevelser for børn og voksne.  Find kælk, ski og skøjter frem, når landet ligger hvidt og frostklart, eller tag i badeland og prøv vandrutsjebanen og det varme boblebad. Der er feriehuse med romantik for to eller sjov for børnefamilierne. Hold vinterferie i Toppen af Danmark og deltag i de mange spændende arrangementer for børn og voksne. Her er god musik, interessante historier og kulturelle oplevelser. Små og store oplevelser for alle aldre. Så kom til Toppen af Danmark og nyd din vinterferie. Se alle arrangementer i Skagen her.

Holdes vinterferien i Hirtshals - så er der fuld af arrangementer i Toppen af Danmark.

Hold vinterferie i Toppen af Danmark og deltag i de mange spændende arrangementer for børn og voksne. Her er god musik, interessante historier og kulturelle oplevelser. Små og store oplevelser for alle aldre. Så kom til Toppen af Danmark og nyd din vinterferie. Se alle arrangementerne i og omkring Hirtshals her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld