Søg  

Vinterferie - en ferie for hele familien

Vinterferie i Nordjylland står i familiens tegn, og hele Nordjylland summer af liv og aktivitet. Her er et væld af arrangementer, og der er altid en god oplevelse for både børn og voksne – enten til et af arrangementerne eller i de altid betagende naturomgivelser i Toppen af Danmark.

Udvalgte sommerhuse til ferien om vinteren
Vinterferie uge 8
Vinterferie arrangementer i Toppen af Danmark

I Skagen, når vinterferien står for døren, er der et væld af oplevelser i Toppen af Danmark.

Deltag i sjove arrangementer for børn i skolernes vinterferie i uge 7 og 8. Besøg f.eks. klumpfisken i Nordsøen Oceanarium eller de mange museer med spændende oplevelser for børn og voksne.  Find kælk, ski og skøjter frem, når landet ligger hvidt og frostklart, eller tag i badeland og prøv vandrutsjebanen og det varme boblebad. Der er feriehuse med romantik for to eller sjov for børnefamilierne. Hold vinterferie i Toppen af Danmark og deltag i de mange spændende arrangementer for børn og voksne. Her er god musik, interessante historier og kulturelle oplevelser. Små og store oplevelser for alle aldre. Så kom til Toppen af Danmark og nyd din vinterferie. Se alle arrangementer i Skagen her.

Holdes vinterferien i Hirtshals - så er der fuld af arrangementer i Toppen af Danmark.

Hold vinterferie i Toppen af Danmark og deltag i de mange spændende arrangementer for børn og voksne. Her er god musik, interessante historier og kulturelle oplevelser. Små og store oplevelser for alle aldre. Så kom til Toppen af Danmark og nyd din vinterferie. Se alle arrangementerne i og omkring Hirtshals her.

Vinterferien i Lønstrup

Velkommen til nogle herlige, hyggelige, heftige eller bare stille og fredelige dage på Lønstrup-egnen. Vi ved at det er havet, stranden, klitterne, byen og egnen, der trækker. Skulle du få lyst til at udforske området lidt, bortset fra de hyggelige lokale omgivelser i Lønstrup, er der også masser af muligheder lige om hjørnet: Få kilometer fra Lønstrup findes Skallerup Seaside Resort Feriecenter, der blandt andet byder på vandland, svømmehal, bowling, spil, sportshal, legeland og legeplads. I forbindelse med feriecenteret findes en bondegård med vaskeægte bondegårdsidyl. Her vrimler det med søde, små dyr, og du har mulighed for at komme ind i stalden eller deltage i livet på gården. Området vrimler med små og store oplevelser, se bare i Hirtshals og Skagen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld