Vinterferie - en ferie for hele familien

Vinterferie i Nordjylland står i familiens tegn, og hele Nordjylland summer af liv og aktivitet. Her er et væld af arrangementer, og der er altid en god oplevelse for både børn og voksne – enten til et af arrangementerne eller i de altid betagende naturomgivelser i Toppen af Danmark.

Hold din vinterferie på Toppen af Danmark

Toppen af Danmark er en oplagt feriedestination hele året rundt, og vinterferien er ingen undtagelse. I de kolde sidste vinteruger tager Toppen af Danmark sig ud fra en af sine smukkeste sider. Den kolde friske luft letter krop og sjæl, og måske får I også muligheden for at se landskabet klædt i et fint lag af sne. Dagene vil flyve afsted med oplevelser, gåture og spil, og om aftenen kan I rykke tæt sammen med familie og venner, eller I kan nyde, at I nu har tiden til jer selv og kan dykke dybt ned i en spændene bog foran brændeovnen. 

På Toppen af Danmark stresser I kun over en ting, og det er at nå og slappe så meget af, som muligt.

Udvalgte sommerhuse til Vinterferie i uge 7
Udvalgte sommerhuse til Vinterferie i uge 8

Vinterferie med vandreture

En tur i sommerhus i vinterferien er for mange lig med vandreture. Og det er der rig mulighed for på Toppen af Danmark. Næsten uanset hvor I går hen, er naturen en smuk oplevelse at bevæge sig ud i. I er altid tæt på vand, og I kan også let finde en sti, der tager jeg i hånden rundt i de nordjyske skove. Niveauet på vandreturene skal I ikke være nervøse for, da I både kan finde ture for den trænede, den letøvede og nybegynderen.

Læs med her under og find inspiration til jeres næste vandretur.

Nordsøstien

Med start i Bulbjerg kan I med Nordsøstien vandre hele turen til Skagen. Nordsøstien fører jeg langs den nordvestlige kyst og viser jer flere historiske nedslagspunkter på turen. Ruten blev etableret som en del af projektet North Sea Trail, der indeholder vandreruter i 26 forskellige regioner i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, England og Skotland med udsigt til Nordsøen.

Margueritruten 

Den klassiske Margueritrute finder I også i Nordjylland. Ved Sæby kan I tage flere forskellige ruter, der alle tager sit udspring i netop denne. I kan tage ture af varierende længde; 2,5km, 5km, 7,5km og 21,5km. Fælles for turene er, at de alle indeholder den smukke nordjyske natur.

Dronningestien

Dronningestien er en kort tur, der på trods af den korte længde på 2km, som giver jer en fantastisk naturoplevelse. Naturstien starter på Pikkerbakken og fortsætter sydpå forbi Bangsbo Fort. På vejen vil I kunne nyde den unikke udsigt ud over Kattegat.

 

Lidt at varme jer på

Til de kolde dag på Toppen af Danmark kan det tit være nødvendigt med lidt at varme sig på. Her er det oplagt at besøge en af de mange caféer, som vi er heldige at være omgivet af. Her kan I nyde en varm chokolade, en kop kaffe eller måske noget lidt stærkere. Caféerne er kendetegnet ved hygge, og at de alle glæder sig til at byde jer indenfor. I Skagen kan I eksempelvis lægge vejen forbi Jacobs café og i Sæby er Jacobs Fiskerestaurant oplagt.

 

Attraktioner

Toppen af Danmark byder på et hav af kulturelle perler, nogle mere gemte end andre. Fælles for dem er, at de alle sender jer hjem med oplevelser, som I ikke ville have været foruden.

En af de mest kendte er Skagen Kunstmuseum. Her kan I opleve alle de største værker fra de gamle Skagens malere, der skabte en kunstnerkoloni her på det yderste af Danmark, da de opdagede, hvilket lys der strømmede ned gennem skyerne.

Vil I hellere opleve, hvordan lyset ses under havets overflade, så kan I besøge Nordsøen Oceanarium. Her kan I opleve Nordsøen hemmelige verden helt tæt på og se alt det, der normalt er gemt væk. Kommer I på det rigtige tidspunkt, kan I være heldige at opleve fiskene blive fodret.

Midt i mellem land og vand finder i Bunker Museet. Her kan I dykke ned i historien om 2. verdenskrig, og opleve hvordan krigens soldater levede og boede. Historien er barsk, men den er også betagende.

 

Vinterferie i Toppen af Danmark

Huse til alles behov

Uanset hvilke behov I har for jeres feriehus i vinterferien, så har vi huse, der kan indfri dem. Vi har store sommerhuse med pool og aktivitetsrum, hvor hele familien kan slå sig løs. Her kan I invitere både fætre og kusiner med, uden at I skal være nervøse for pladsen. Modsat kan vi også tilbyde de små intime og romantiske sommerhuse, der er perfekte til en ferie for et par, eller hvis I har brug for selv at trække stikket fra hverdagen. 

I finder alle vores sommerhuse her.

 

Holdes vinterferien i Hirtshals - så er der fuld af arrangementer i Toppen af Danmark.

Hold vinterferie i Toppen af Danmark og deltag i de mange spændende arrangementer for børn og voksne. Her er god musik, interessante historier og kulturelle oplevelser. Små og store oplevelser for alle aldre. Så kom til Toppen af Danmark og nyd din vinterferie. Se alle arrangementerne i og omkring Hirtshals her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld