Søg  

Strande ved Sæby

Her ved Sæby findes nogle af Danmarks mest børnevenlige sandstrande.
Det rolig og blide lave vand ved Kattegat, kombineret med de fine sandstrande er ofte besøgt af familier med børn. 

Udvalgte sommerhuse tæt ved stranden i Sæby

Strandene omkring Sæby er meget populære

Her kan børnene pjaske i vandkanten, bygge sandslotte og finde spændende strandskaller og konkylier - måske endda rav. Stranden i Sæby starter næsten inden i byen. Du skal bare lige krydse gangbroen over åen, så strækker strandpromenaden sig flere kilometer mod nord. Det betyder også, at det er let at kombinere en dag på stranden med en spadseretur i Sæbys gamle bydel, en frokost på havnen eller en is. I horisonten mod nord kan du se Frederikshavn og på havet den tætte trafik af færger, fragtskibe og lystsejlere. En flisebelagt strandpromenade strækker sig 2.000 meter fra havnen mod nord langs de lave klitter. Det gør at stranden er meget handicapvenlig. På stranden finder man året rundt spændende strandopskyl: rav (efter sydøstenvind), tårnsnegle, de lange knivmuslinger, pelikanfod og flotte rødkonkylier. 

Hunde i snor er tilladt på stranden. Stranden har det blå flag, og det strækker sig helt ud til Hedebo Camping.

I Lyngså ved Sønderklit Strand er der gode badeforhold og smukke klitter. Stranden er en børnevenlig sandstrand med Blåt Flag. Stranden er kendt for det hvide sand, lavt vand og den fine sandbund. Der er gode muligheder for at finde rav efter blæsevejr med sydøstenvind. Mellem Sønderklit og Stennæs er der gode forhold for strandfiskeri. 

 

Strande ved Sæby

Sæby Nordstrand er meget børne- og handicapvenlig. Fra Sæby havn strækker sig en flisebelagt strandpromenade mod nord langs de lave klitter. Det gør at stranden er meget handicapvenlig. På stranden finder man året rundt spændende strandopskyl: rav (efter sydøstenvind), tårnsnegle, de lange knivmuslinger, pelikanfod og flotte rødkonkylier. Stranden har det blå flag.

Lyngså er kendt og elsket for den brede strand, med det fine hvide sand og den lyse sandbunden, med næsten ingen sten. Ved nedkørsel til Sønderklit er der fine parkringsforhold, en meget børnevenlig strand med det lavt vand og med handicaprampe. Her på strandene har du også gode muligheder at finde rav efter dage med sydøstenvind. Der tildeles strandene det Blå Flag.

Sulbæk strand er sandstrand, sandbund og lavtvand, det er er en yndet badestrand og et skønt sommerhusområde beliggende ca. 4 kilometer nord for Sæby. De små stenhøfter giver læ og mange timer sjov for børn med leg og krabbefiskeri. Efter at sydøstenvinden lægger sig vil det være oplagt at lede efter rav.

Find mere inspiration til ferie ved stranden

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld