Søg  

Plantager og skove

Der er i Toppen af Danmark mange skønne plantager og skove, med et væld af særpræget natur og oplevelser der bare venter på at blive udforsket. Frisk luft, smukke omgivelser og blødt underlag. Der er mange gode grunde til at tage sig en gå-, løbe- eller cykeltur i naturen, mens man er på ferie.

 

Sommerhuse nær plantager og skove
Ud i naturen

Hundeskove i Toppen af Danmark

Naturen rummer mange gode oplevelser for både to- og firbenede. Hunden vil elske en tur i skoven eller klitplantagen, men husk at den skal være i snor, så den ikke stresser dyrelivet i skoven eller husdyrene på marken. I Toppen af Danmark findes over 16 hundeskove, som er indhegnede. Du kan se en oversigt over skovene på kortet i dette link, og læse mere om hver skov ved at klikke på markeringen.

Ud i naturen

Der er lavet specielle fine bålpladser i mange af statens skove og plantager, hvor du frit kan lave mad over åben ild. Naturstyrelsens bålpladser kan frit benyttes af alle og skal ikke reserveres.  Her på linket til Ud I Naturen, finder du alt lige fra Bålpladser, Fugletårn, Naturlegepladser til Naturfitness og meget mere sjov. Zoom ind på det område du vil se nærmere på.

Moutainbike i Skoven

De danske statsskove lægger skovbund til mere end 350 kilometer MTB-ruter. Vil du prøve kræfter med de allerbedste ruter, skal du ud på De 10 Spir. Det ene ligger i Sivnkløv Klitplantage syd for Løkken og Lønstrup.

Find mere inspiration til naturoplevelser i ferien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld