Særpræget natur og oplevelser i Nordjylland

Plantager og skove i Nordjylland her et væld af særpræget natur og oplevelser der bare venter på at blive udforsket. Frisk luft, smukke omgivelser og blødt underlag. Der er mange gode grunde til at tage sig en gå-, løbe- eller cykeltur i naturen, mens man er på ferie.

 

Sommerhuse nær plantager og skove

De største oplevelser får du ude i naturen - året rundt. I Toppen af Danmark findes der naturområder, som er enestående og helt specielle for landsdelen. Lad mentalt op i pagt med naturen og glem for en stund hverdagens stress og jag. Oplev de unikke naturoplevelser for området som Grenen og Råbjerg Mile eller nyd de små hemmelige steder, der gemmer på helt afslappende øjeblikke - i naturens vold.

Bo i naturskønne omgivelser

Vil du gerne bo tæt på eller midt i naturen og de flotte brede vidder, man finder i Nordjylland? Så kunne en oplagt mulighed være, at du vælger at bo i en af de mange skønne campinghytter vi udlejer. 

Vi udlejer bl.a. luksus campinghytter hos Aabo Camping, som er placeret midt i naturskønne omgivelser, og det samme kan siges om de skønne campinghytter tæt på Skagen hos Skiveren Camping, der ligeledes ligger smukt placeret i flotte omgivelser midt i naturen.

Ud i naturen

Hundeskove i Toppen af Danmark

Naturen rummer mange gode oplevelser for både to- og firbenede. Hunden vil elske en tur i skoven eller klitplantagen, men husk at den skal være i snor, så den ikke stresser dyrelivet i skoven eller husdyrene på marken. I Toppen af Danmark findes over 16 hundeskove, som er indhegnede.

Ud i naturen

Der er lavet specielle fine bålpladser i mange af statens skove og plantager, hvor du frit kan lave mad over åben ild. Naturstyrelsens bålpladser kan frit benyttes af alle og skal ikke reserveres.  Her på linket til Ud I Naturen, finder du alt lige fra Bålpladser, Fugletårn, Naturlegepladser til Naturfitness og meget mere sjov. Zoom ind på det område du vil se nærmere på.

Moutainbike i Skoven

De danske statsskove lægger skovbund til mere end 350 kilometer MTB-ruter. Vil du prøve kræfter med de allerbedste ruter, skal du ud på De 10 Spir.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld