Sommerhus i Skagen til 10 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lej et sommerhus til hele familien

Er I to familier eller måske en større vennegruppe der skal på ferie sammen, så er et sommerhus i Skagen til 10 personer lige sagen! Her kan I nemlig leje et sommerhus hvor der både er godt med plads, men samtidig mulighed for at trække sig lidt tilbage og have en rolig stund for sig selv, når der er behov for det. Et 10 personers sommerhus i Skagen er det oplagte valg til jer, der rejser flere sammen og dermed har brug for mere plads i jeres sommerhus.

Aktiviteter for børn og voksne i Skagen

Uanset om det er familien eller vennegruppen der skal på ferie sammen, er Skagen den perfekte destination. I Skagen og resten af Nordjylland finder I nemlig aktiviteter, seværdigheder og oplevelser for både store og små.

I Skagen og områderne omkring finder I eksempelvis skøn natur, der både kan opleves fra cyklen eller på gåben. Her kan alle mand sammen tage en cykel- eller vandretur rundt i det nordjyske landskab og blive betaget af den rå, men dog stadig smukke natur som Nordjylland har at byde på. Skal I opleve noget helt særlig natur, kan I lægge vejen forbi Råbjerg Mile, der er Nordeuropas største vandreklit og det tætteste Danmark kommer på en egentlig ørken. Milen dækker et stort område på lige knap 1 kvadratkilometer og rummer hele 4 millioner kubikmeter sand! Derudover bevæger Milen sig årligt 15 meter mod nordøst, hvilket betyder, at Milen på et tidspunkt vil dække noget af hovedvejen mellem Frederikshavn og Skagen, alt imens den efterlader et enestående landskab bag sig. Når du besøger Råbjerg Mile, er der altså mulighed for at opleve et helt unikt landskab og ikke mindst få masser af sand mellem tæerne!

Er I villige til at køre efter de nordjyske seværdigheder, er også Nordsøen Oceanarium i Hirtshals et oplagt besøgsmål. Nordsøens Oceanarium er Nordeuropas største akvarium, hvor I kan komme helt tæt på det spændende dyreliv under havets overflade. Her kan I opleve intet mindre end 7.000 fisk og andre af havets dyr, herunder sæler som I blandt andet kan se i det store udendørs anlæg eller i undervandstunnellen. Hos Nordsøens Oceanarium er der altså masser af spændende oplevelser, hvilket gør attraktionen til den perfekte destination på en hyggelig dagstur for alle vennerne eller hele familien.

Sommerhuse i Skagen til 10 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Begivenheder og mærkedage i et sommerhus i Skagen til 10 personer

Skal familien eller vennerne samles til fest og fejring, så kan et sommerhus i Skagen til 10 personer skabe de perfekte rammer for festlighederne. Det er nemlig ikke en selvfølge at have plads til 10 personer hjemme hos sig selv, og skal du fejre rund fødselsdag med familien eller samle gymnasievennerne til jubilæum, er det derfor oplagt at leje et sommerhus med masser af plads. På den måde kan du nyde den store dag sammen med din familie eller vennerne uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt der nu er plads nok hjemme i stuen. Ved at booke et sommerhus til begivenheden kan du også gøre den store dag til noget ekstra specielt, som du og dine gæster kan tænkte tilbage på og mindes med glæde.