Søg  

Kandestederne er en lille by i et naturskønt område

Kandestederne er en lille by i et naturskønt område med få huse ved Vesterhavet, ca. 5 km fra Hulsig, som med tiden har udviklet sig til en lille enklave af sommerhuse i et dejligt naturområde. Vores feriehuse ligger i et lille område bestående af ca. 500 sommerhuse samt Hjorths Hotel og Kokholms Hotel. Dette er også et af Danmarks ældste sommerhusområder. Her er brede strande med høje klitter, og sommerhusene i området ligger godt beskyttede for vestenvinden bag klitterne. Kandestederne ligger syd for Hulsig Hede og nord for Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit, som hvert år vandrer ca. 15 meter mod nordøst.

Udvalgte sommerhuse i Kandestederne

Sommerhuse i det natur skønne område Kandestederne

Kandestederne er smukt året rundt

På den dejlige strand ved Kandestederne er bilkørsel tilladt, hvilket kan være en fordel hvis man er gangbesværet eller ældre. Vandhunde og strandløver flokkes på Vestkystens hvide sandstrande. På Langagergård kan du komme med på turridning på islandske heste i klitplantagen og på stranden.

Om sommeren summer området af liv og glade dage, feriegæster der nyder naturen, sandstranden og vandet. Om efteråret kommer feriegæsterne for at opleve den vilde, øde og rå natur. Gå den lange tur ved Vesterhavet, nyd den vilde natur og det livlige Vesterhav, og afslut den skønne tur hjemme i feriehusets varme, foran brændeovnen med en varm kop kakao.
Et sted, der er smuk i hvert af årstidens klæder.

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld